København Kombucha
639    SOLD
- +
EXPIRED
300 DKK
150 DKK

Frit valg til alt hos København Kombucha i Nordhavn – Her er kombuchaen, som serveres på landets Michelin-restauranter

Normalt har deres kombuchafabrik ikke åbent for private, men de næste fire uger står dørene åbne. De leverer kombucha til Jordnær, Kiin Kiin og Alouette. De producerer alt ved håndkraft og har egen kombuchafabrik i Nordhavn. Hos København Kombucha er de inspireret af de gamle asiatiske kombuchatraditioner, som de giver nordisk twist og raffinement. Kombuchaen er vildgæret og vinøs. Den hældes på glas- og champagneflasker og indeholder nærmest ingen alkohol (<1,2%).

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos København Kombucha. Køb ét eller flere værdibeviser. Beviserne kan indløses på kombuchafabrikken i Nordhavn. Få kombucha i små og store flasker samt special editions, som kun kan købes på fabrikken. Få Hidcote Blue – dobbeltfermenteret kombucha med bløde noter af lavendel, citrus og ingefær. Køb Rosa Rugosa infuseret med hibiscus og rosenblomst. Smag Cherry Blossom lavet på økologiske kirsebærblomster fra Frederiksdal Gods. Få Bee Pollen spækket med blomsterduft og noter af honning.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos København Kombucha i Nordhavn
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 15. oktober 2022
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos København Kombucha
+ HOURS

Lørdag, kl. 10-14

Der er åbent hver lørdag. Herudover er der ekstraordinært åbent fredag den 7. oktober, kl. 12-17.

+ ABOUT

De laver fermenteret te – vildgæret, økologisk og med minimal indblanding og manipulation. De eksperimenterer med unikke råvarer og smage, og de tager afsæt i den traditionelle kombucha, som asiaterne har svoret til i mere end 2000 år. Det tog Louise Benkjær Limbach små to år samt hundredvis af opskrifter, før København Kombucha i 2019 blev en realitet. Inspirationen kommer fra hendes mere end 10 år i udlandet og manglen på alkoholfrie samt lav-alkoholiske drikkevarer i Danmark.

+ WHERE

Sundkrogsgade 50
2150 Nordhavn