5 stjerner i Berlingske: 4-retters menu hos Michelin-anbefalede Meille i Indre By – Tidligere Noma-kok byder på topanmeldt nordisk gastronomi

Simon Evers
Head Concierge
3562 købt
350,-    /    199,-

Han har slået sine folder på alt fra Noma til Geranium, Falsled Kro og El Bulli. Sidste år blev det til 5 stjerner i Berlingske, og for fjerde år i træk har Michelin fremhævet hans restaurant som én af landets bedste. Hos Meille byder den tidligere Michelin-kok Mads Rye Magnusson på topanmeldt nordisk gastronomi. Råvarerne hentes hjem fra små lokale landbrug, og stemningen er afslappet. Her byder nogle af Danmarks dygtigste kokke på gourmet-light til priser, hvor alle kan være med.

Det får du

Få 4-retters menu hos Michelin-anbefalede Meille i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx confiterede bøgehatte, stegte enoki, blomkål og røgede mandler med sauce på morkler. Få taskekrabbe med crème fraîche, lime, dildstøv og grønkålschips. Nyd okse eller velfærdssvin med brændte nye løg, glaserede majroer og sauce på æble. Få danske blommer med marcipancrumble, crème anglaise og tørrede kornblomster. Du kan også få menuen i vegetarisk udgave.

Meille

Sankt Peders Stræde 24A
1453 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Berlingske

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Meille
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Menuen serveres tirsdag - søndag, kl. 17-24
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 29. december 2022
  • Booking foretages via www.restaurant-meille.dk

Sagt af andre

Maden er fantastisk! Måske det bedste, vi har smagt i København.
Et virkelig lækkert sted.
Yderst delikat, veltillavet og smuk æstetisk mad!
Tak for en madoplevelse i særklasse!
Ekstremt lækre retter og smukke omgivelser.
Vi kommer helt sikkert igen!

Af Clare, Bettina, Niels, Heidi, Philip & Ida – Kilde: TripAdvisor

Om Meille

Køkkenet er nordisk, og kokkene er nogle af landets bedste. I hyggelige Sankt Peders Stræde kreeres der gastronomi med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Grøntsagerne er dyrket lokalt. Fiskene fanges i de skandinaviske farvande, og kødet kommer fra anerkendte danske gårde. Der er fuld smæk på smagen, og alt er tilberedt fra bunden med omhu og kærlighed til håndværket.

Hos Meille er tilgangen udfordrende, og alt er efter køkkenchef og ejer Mads Rye Magnussons personlige smag. Den tidligere Michelin-kok har modtaget topanmeldelser samt udmærkelse i Michelin-guiden, og de smukke restaurationslokaler bidrager til en fantastisk helhedsoplevelse.

 

Åbningstider

Frokost
Tirsdag - søndag, kl. 12-15

Aften
Tirsdag - søndag, kl. 17-24

350,-    /    199,-
UDLØBET
3562 købt

Afsluttet:
23-09-2022

Meille

Sankt Peders Stræde 24A
1453 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Berlingske

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Meille
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Menuen serveres tirsdag - søndag, kl. 17-24
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 29. december 2022
  • Booking foretages via www.restaurant-meille.dk
UDLØBET