Meille
3562     SOLD
- +
EXPIRED
350 DKK
199 DKK

4-retters menu hos Michelin-anbefalede Meille i Indre By – Tidligere Noma-kok byder på topanmeldt nordisk gastronomi

Han har slået sine folder på alt fra Noma til Geranium, Falsled Kro og El Bulli. Sidste år blev det til 5 stjerner i Berlingske, og for fjerde år i træk har Michelin fremhævet hans restaurant som én af landets bedste. Hos Meille byder den tidligere Michelin-kok Mads Rye Magnusson på topanmeldt nordisk gastronomi. Råvarerne hentes hjem fra små lokale landbrug, og stemningen er afslappet. Her byder nogle af Danmarks dygtigste kokke på gourmet-light til priser, hvor alle kan være med.

WHAT YOU GET

Få 4-retters menu hos Michelin-anbefalede Meille i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx confiterede bøgehatte, stegte enoki, blomkål og røgede mandler med sauce på morkler. Få taskekrabbe med crème fraîche, lime, dildstøv og grønkålschips. Nyd okse eller velfærdssvin med brændte nye løg, glaserede majroer og sauce på æble. Få danske blommer med marcipancrumble, crème anglaise og tørrede kornblomster. Du kan også få menuen i vegetarisk udgave.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Meille
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Menuen serveres tirsdag - søndag, kl. 17-24
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 29. december 2022 (OBS! Forlænget til 14. januar 2023)
  • Booking foretages via www.restaurant-meille.dk
+ HOURS

Frokost
Tirsdag - søndag, kl. 12-15

Aften
Tirsdag - søndag, kl. 17-24

+ ABOUT

Køkkenet er nordisk, og kokkene er nogle af landets bedste. I hyggelige Sankt Peders Stræde kreeres der gastronomi med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Grøntsagerne er dyrket lokalt. Fiskene fanges i de skandinaviske farvande, og kødet kommer fra anerkendte danske gårde. Der er fuld smæk på smagen, og alt er tilberedt fra bunden med omhu og kærlighed til håndværket.

Hos Meille er tilgangen udfordrende, og alt er efter køkkenchef og ejer Mads Rye Magnussons personlige smag. Den tidligere Michelin-kok har modtaget topanmeldelser samt udmærkelse i Michelin-guiden, og de smukke restaurationslokaler bidrager til en fantastisk helhedsoplevelse.

+ WHERE

Sankt Peders Stræde 24A
1453 København K