Friis-Holm Chokolade
2093    SOLD
- +
EXPIRED
300 DKK
150 DKK

Frit valg til alt hos Friis-Holm ved Roskilde – Tag på chokoladefabrik! Få chokoladebarer, flødeboller og fyldte chokolader med hjem

8 år i træk har han vundet et eller flere verdensmesterskaber. I udlandet har han rockstar-status, og alligevel er der flere herhjemme, som ikke ved, at én af verdens bedste chokolademagere er dansk. Mikkel Friis-Holm er navnet, du skal huske, hvis du er til chokolade eller blot har en lille sød tand. I idylliske omgivelser ved Roskilde har han chokoladefabrik, og under eget navn laver han chokoladebarer, flødeboller og fyldte chokolader, som har sneget sig ind hos alt fra Noma til Geranium og Alchemist.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Friis-Holm Chokolade. Køb ét eller flere værdibeviser. Beviserne kan indløses på chokoladefabrikken ved Roskilde. Få alt fra chokoladebarer til flødeboller, pålægschokolade, fyldte chokolader, gaveæsker og special editions, som kun findes på fabrikken. Køb O'Payo Milk Liquorice 50% med noter af lakrids og honning. Få White Yuzu 40% hvid chokolade lavet på kakaosmør fra Ecuador og japansk yuzu. Få flødeboller på marcipanbund med vaniljecreme og mørk chokolade eller på hollandsk karamelvaffel med mokkaskum. Smag fyldte chokolader med citronmarcipan, saltkaramel, hyldeblomst og mørk nougat med bergamotte. Få lys og mørk pålægschokolade og hot chocolate mix. Køb O'Payo Milk Sansho Pepper 50%, Madagascar 64% med noter af hindbær og White Nibs 40% med et strejf af karamel. Få Dark Milk 55%, Chuno Triple Turned 70% og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Friis-Holm Chokolade
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 7. december 2022
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Friis-Holm Chokolade
+ HOURS

Mandag - fredag, kl. 9-15
Lørdag, kl. 11-15

+ ABOUT

I 90’erne startede han med at nørde chokolade på micro-batch-niveau. Dengang var der kun kæmpe chokoladefabrikker på markedet, og Mikkel Friis-Holm ville bevise, at chokolade kunne meget mere end det, samt at verdens bedste chokolade også skal være den bedste for verden (ref. bæredygtig). Det var dog først i 2014, at Friis-Holm Chokolade blev grundlagt. De blev den første nye chokoladefabrik i Danmark i over 50 år, og på rekordtid blev de den mest prisvindende i landet nogensinde.

+ WHERE

Kattingevej 18
4000 Roskilde