AMAR
2014    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
150 DKK
75 DKK

Frit valg til alt hos AMAR (på Amager) – Stil dig i kø! Kombineret restaurant og bageri tiltrækker brødglade fra overalt i København

I årtier har amagerkanerne slået på tromme for deres ø. Om tiden er inde til at døbe den Ønskeøen, det skal vi ikke gøre os til dommer over, men én ting er sikkert – der sker meget på Amager for tiden, og her er et sted, som bør være på enhver brødglads radar. For knapt et år siden åbnede AMAR et stenkast fra Amager Strand. De kombinerer morgen- og frokostrestaurant med eget bageri, og bagværket er så godt, at det placerer dem i den københavnske bagertop.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos AMAR. Køb ét eller flere værdibeviser. Du kan både bruge AMAR som morgen- og frokostrestaurant samt som bageri. Få alt fra smørbagte croissanter til kardemommesnurrer og rabarberspandauere med vaniljecreme og honning. Køb rugbrød, koldhævede surdejsbrød og briocheboller. Få AMARboller fyldt med vaniljecreme og kirsebærsyltetøj, toppet med sukker og hybenrose. Nyd cheesecakes og små marzarintærter med limecreme. Få smurte surdejsboller og AMARmadder på ristet surdejs- og fuldkornsrugbrød med smeltet ost, skinke, semibagte tomater, spejlæg og grønt. Få røræg med sommertrøffel og blødkogt æg med grillet rugbrød og Gammel Knas. Smag granola med yoghurt og rabarber. Få hønsesalat samt æg og rejer på grillet surdejsbrød med mayo, urter og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos AMAR
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 8. december 2022 (OBS! Forlænget til den 10. december)
  • Hvert værdibevis har en værdi af 150 kr. til frit valg hos AMAR
+ HOURS

Onsdag - fredag, kl. 7:30-17:00
Lørdag - søndag, kl. 8:00-15:00

+ ABOUT

De har højt til loftet, rå vægge, planter og gyldent lys – og gæsterne har direkte kig ind i det kombinerede køkken og bageri. Hos AMAR er råvarerne lokale, primært økologiske, og bagerne tager afsæt i de nordiske bagertraditioner, som får twists. Brødet er udgangspunktet for alt, hvad de laver, og gæsterne valfarter til deres lille restaurant og bageri.

+ WHERE

Strandlodsvej 11E
2300 København S