Øens Have
1268    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
350 DKK
199 DKK

7 serveringer hos Øens Have – 3000 kvm stor grund på Refshaleøen er forvandlet til urban farm med egen restaurant, marker, grøntsager, bær og spiselige blomster

En oase midt i byen med egne marker, økologiske grøntsager, blomster, summende bier, fugle, insekter og mikroliv. Det lyder måske en smule drømmende, og for få år siden urealistisk, alligevel blev det i 2021 til virkelighed. Med 3000 kvm urban farm er Øens Have Nordeuropas største bylandbrug. Her vokser 200 arter af grøntsager, bær, buske og blomster. Restauranten omkranses af markerne, og over åben ild tilberedes grøntsager, lokalt fanget fisk og kød. Alt 100% økologisk og i sæson.

WHAT YOU GET

Få 7 serveringer hos Øens Have på Refshaleøen. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx tacos lavet af glaskål toppet med grillede østershatte, syltede sennepskorn og havesyre. Få tomat med syrnet fløde, jordbær-vinaigrette og frisk basilikum. Få ceviche af kulmule med citron, chili og spiselige blomster. Nyd grillede røde og gule beder med jordbærglaze og puré på ristet hvidløg – hertil yoghurt og vilde blåbær. Få grillet zucchini med sauterede majs, skalotteløg og estragon. Smag risotto lavet på solsikkekerner toppet med bønner, kumquats og shisoblade. Få grillet rødspætte med chimichurri og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Øens Have
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Menuen serveres torsdag - søndag, kl. 17:30-23:00
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 27. oktober 2022 (OBS! Forlænget til den 30. oktober 2022)
  • Booking foretages online – anfør "Chef’s Choice" på din reservation
+ HOURS

Torsdag - lørdag, kl. 17:30-24:00
Søndag, kl. 11:30-23:00

+ ABOUT

I gamle dage var det her, hvor B&W-arbejderne havde kantine. I dag er den 3000 kvm store grund forvandlet til en livlig farm med økologisk dyrket grønt. Navnet er Øens Have, og det er garvede folk, der står bag. For 8 år siden åbnede de ØsterGro, Danmarks første tagfarm, samt drivhusrestauranten Gro Spiseri, og sidste år slog de så dørene op på Refshaleøen til deres største projekt nogensinde.

+ WHERE

Refshalevej 157
1432 København K