BYGAARD
1203    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
250 DKK
125 DKK

Mixboks med øko svampe fra BYGAARD på Refshaleøen – Besøg Michelin-restauranternes svampepusher og få svampe dyrket i upcycled containere

Her er en oplevelse, som du bliver høj af – ikke fordi det er svampe som dem på Christiania, men fordi det her sted er for sejt! Hos BYGAARD får du et kig ind i fremtiden, hvor fødevarer dyrkes midt i byen både for at sikre friskhed og næring men også for at undgå transport, mellemmænd og spild. I 2018 startede tre venner i en lille kælder. I dag har de 1000 kvm bylandbrug på Refshaleøen med svampe, som de pusher til naboerne Amass og Noma samt til JUJU, JATAK, Alouette og AOC.

WHAT YOU GET

Få mixboks med økologiske svampe fra BYGAARD på Refshaleøen. Du får 1 kg med dagens udvalg af svampe – typisk 4-5 forskellige slags. Få fx gule, grå og blå østershatte. Smag alt fra nøddeagtige pioppino til shiitake og nameko – én af Japans mest populære spisesvampe. Få pigsvampe og kejserhatte. Få enoki, shimeji og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos BYGAARD på Refshaleøen
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 27. oktober 2022
  • Der er åbent for afhentning hver torsdag (kl. 13-20). For at sikre helt nyhøstede svampe og for at undgå spild så skal du bestille online forud for afhentning. Bestilling foretages via www.bygaard.dk/butik/p/weekly-mix-box – du skal minimum bestille én dag i forvejen. Indtast din beviskode i feltet "Gift Code"
+ HOURS

Torsdag, kl. 13-20

+ ABOUT

De dyrker økologiske svampe i kæmpe 40-fods containere, som tidligere har tilhørt Mærsk. De bringer fødevareproduktionen så tæt på den endelige forbruger som muligt, og de producerer i en kvalitet, som tiltrækker verdens bedste restauranter. Produktionen er cirkulær og starter med svampe, som dyrkes på spildtræ. Når svampene er høstet, komposteres restmaterialet, og der dyrkes krydderurter i det. Herefter komposteres det endnu en gang, så det kan bruges til at dyrke grøntsager.

+ WHERE

Refshalevej 154
1432 København K