Censuum
1913    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
250 DKK
125 DKK

Frit valg til alt hos Censuum i Indre By og Lyngby – Her finder du ansvarlige brands og alt fra chokolade til naturvin, læskedrikke, beauty og slow fashion

For godt et år siden åbnede de i et 500 kvm stort tidligere trykkeri i Indre By, og kort tid efter udvidede de med 300 kvm i Lyngby. De bliver kaldt fremtidens stormagasin; et sted med ansvarlige brands – primært startups, der sælger deres varer online, og som hos Censuum får en fysisk salgskanal. Stormagasinet har egen café med bagværk og kaffe, og hylderne rundtomkring bugner med øl, vin og chokolade, naturlige cremer samt tøj og køkkenudstyr produceret af gammelt fiskenet og plastik fra havet.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Censuum i Indre By og Lyngby. Køb ét eller flere værdibeviser. Få alt fra surdejsbrød til croissanter, brunsviger og cookies fra Andersen & Maillard. Køb Bornholms Kildevand, Depanneur Juice og Gurkemeje Passion fra Twisted Leaf. Få chokolade fra Økoladen og proteinbarer med salty peanut fra Hey Planet. Smag Wasabi Style ærtechips fra OhPops. Få plantebaserede kaffekapsler fra Ideel Kaffe og hele kaffebønner fra Dep Coffee – høstet i Brasilien og Mexico. Smag vin fra Copenhagen Winery lavet på hyldeblomst. Få Frederiksdal Kirsebærvin og Lemon Says Hello Limoncello fra Bad Company Spirits. Få naturvin, Local Spirits Distilled Gin og øl fra Dry & Bitter. Køb køkkenudstyr, beauty og slow fashion fra Endeavour, AiiA, NUORI, Copenhagen Cartel, Labfresh og mange flere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset kan indløses hos Censuum i Indre By og Lyngby
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 3. november 2022
  • Hvert værdibevis har en værdi af 250 kr. til frit valg hos Censuum
+ HOURS

Indre By
Mandag - torsdag, kl. 10-18
Fredag, kl. 10-19
Lørdag, kl. 10-17

Lyngby
Mandag - fredag, kl. 10-19
Lørdag - søndag, kl. 10-17

+ ABOUT

Censuum vil gøre det nemt for food & beverage, beauty og slow fashion startups at komme ind på detailmarkedet, og de vil være med til at åbne vores øjne for brands, der tilbyder et ansvarligt alternativ til de typiske aktører på markedet. De er den første af deres slags i Danmark, og de har ramt noget særligt. På lidt over ét år har de åbnet to stormagasiner, og rygtet siger, at det tredje allerede er på vej.

+ WHERE

Nørre Farimagsgade 47
1364 København K

Lyngby Storcenter
2800 Kongens Lyngby