Ard Bakery
2261    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
100 DKK
50 DKK

Frit valg til alt hos Ard Bakery – Nyt bageri på Frederiksberg anbefales af The New York Times

Sprød croissantdej med marcipan, danske rabarber og reven limeskal. Surdejsbrød, snurrer og jordbærkager med pistaciemazarin. Ard Bakery åbnede i maj og én måned efter blev de anbefalet af The New York Times. Råvarerne er lokale, primært økologiske, og bagerne tager afsæt i de nordiske bagertraditioner, som får twists. I en by fyldt med små hippe bagerier troede de fleste, at markedet måske var mættet, men Ard er et godt eksempel på, at der fortsat er et kæmpe potentiale for alle med kvalitet.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Ard Bakery på Frederiksberg. Køb ét eller flere værdibeviser. Få tebirkes, kardemommesnurrer og smørbagte croissanter – alt fra plain til mandel og med danske rabarber. Køb rugbrød, koldhævede surdejsbrød, teboller og snegle. Få sprød croissantdej fyldt med blåbærmarmelade, vaniljecreme og pistacie. Få smurte surdejsboller og sandwich i surdejsbrød med Vesterhavsost, prosciutto, dijon og mayo. Smag brownies med hindbær og jordbærkager med pistaciemazarin, vaniljecreme og danske jordbær. Få passionsfrugttærter på mørdejsbund, toppet med marengs, passion fruit curd og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Ard Bakery
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 17. november 2022
  • Hvert værdibevis har en værdi af 100 kr. til frit valg hos Ard Bakery
+ HOURS

Mandag - fredag, kl. 6-17
Lørdag - søndag, kl. 7-17

+ ABOUT

To venner og en fælles drøm; drømmen om et bageri, hvor råvarer og håndværk nørdes til perfektion, og hvor så meget som muligt er lokalt og økologisk. I flere år lå det i kortene, at de skulle åbne deres eget, og i maj 2022 blev drømmen så endelig til virkelig. Simon Clemmensen og Martin Sandgreen slog dørene op til Ard Bakery, og de havde nok ikke turdet drømme om en bedre start.

+ WHERE

Peter Bangs Vej 95
2000 Frederiksberg