ISTID
1505    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
124 DKK
62 DKK

2 sundaes hos ISTID i Jægersborggade – Populær isbar laver økologisk is med flydende nitrogen

De er anbefalet af alt fra Politiken til Berlingske og VisitCopenhagen. De bor i Jægersborggade, og køen slanger sig ofte langt ned ad gaden. Hos ISTID er isen helt blød og cremet, og den laves for øjnene af gæsterne med -196 grader flydende nitrogen. Da de åbnede i 2015, var de den første nitrogen-isbar i Skandinavien, og ismagerne har fra day one været eksperimenterende. Isvarianterne er konstant i rotation, og deres sundaes er små isdesserter nørdet til perfektion.

WHAT YOU GET

Få 2 sundaes hos ISTID i Jægersborggade. Hver sundae kommer med 3 kugler is + toppings og serveres i hjemmebagt vaffel eller bæger. Du har frit valg mellem alle sundaes på kortet. Smag Salty Caramel Sundae med saltkaramel-is, karamelsauce, flødeskum og almond crunch. Få Lemon Sundae med citron gelato, brændt marengs, basilikum curd og karamelliserede mandler. Få Rhubarb Koldskål Sundae – rabarber-koldskål-is toppet med jordbærsauce, flødeskum og hazelnut crunch. Nyd Vegan Snickerish Sundae med karamel swirl, smeltet chokolade, peanuts og kokos. Få Classic Vanilla Sundae med vanilje-is, chokoladesauce, flødeskum og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos ISTID
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 21. september 2022
+ HOURS

Mandag - søndag, kl. 12-19

+ ABOUT

Isen bliver lavet foran gæsterne, og hver variant er udviklet med testning og nørderi på et niveau, som de færreste ville gide. Hos ISTID byder ismagerne på is lavet med kærlighed, og det kan smages. Isvarianterne spænder over alt fra det klassiske til det innovative, og alt er nøje udvalgt; fra de økologiske frugter og bær til mælken og fløden, der kommer fra Øllingegaard.

+ WHERE

Jægersborggade 13
2200 København N