Meille
1499    SOLD
- +
EXPIRED
295 DKK
165 DKK

3-retters frokostmenu hos Michelin-anbefalede Meille i Indre By – Tidligere Noma-kok slår benene væk under Berlingske og Børsen

Fire år i træk har Michelin fremhævet Meille som én af landets bedste restauranter. I 2021 skrev Berlingske ”En af byens smukkeste frokostmenuer” og kvitterede med 5 stjerner. For godt et halvt år siden fulgte Børsen så trop med anmeldelsen ”Til 295 kr. er det ret impone­rende, hvad denne nordiske restaurant kan”. Hos Meille byder den tidligere Noma-kok Mads Rye Magnusson på topanmeldt gastronomi. Restauranten ligger i hjertet af København. Omgivelserne er fantastiske og stemningen afslappet.

WHAT YOU GET

Få 3-retters frokostmenu hos Michelin-anbefalede Meille i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx rimmet kammusling med karseemulsion, ristede mandler, kærnemælkssauce og ramsløgolie. Få skindstegt kylling med knuste nye danske kartofler, asparges, æblesyltede stikkelsbær og sauce på ristede morkler. Nyd danske jordbær marineret i hyldeblomstsaft, serveret med jordbærsorbet, marcinpancrumble og marengs. Du kan også få menuen i vegetarisk udgave.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Meille
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Menuen serveres til frokost (tirsdag - søndag, kl. 12-15)
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 3. november 2022 (OBS! Forlænget til den 24. november 2022)
  • Booking foretages via www.restaurant-meille.dk
+ HOURS

Frokost
Tirsdag - søndag, kl. 12-15

Aften
Tirsdag - søndag, kl. 17-24

+ ABOUT

Køkkenet er nordisk, og kokkene er nogle af landets bedste. I hyggelige Sankt Peders Stræde kreeres der gastronomi med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Grøntsagerne er dyrket lokalt. Fiskene fanges i de skandinaviske farvande, og kødet kommer fra anerkendte danske gårde. Der er fuld smæk på smagen, og alt er tilberedt fra bunden med omhu og kærlighed til håndværket.

Hos Meille er tilgangen udfordrende, og alt er efter køkkenchef og ejer Mads Rye Magnussons personlige smag. Den tidligere Michelin-kok har modtaget topanmeldelser samt udmærkelse i Michelin-guiden, og de smukke restaurationslokaler bidrager til en fantastisk helhedsoplevelse.

+ WHERE

Sankt Peders Stræde 24A
1453 København K