Caleidoskope Brewing Co.
2246    SOLD
- +
EXPIRED
300 DKK
150 DKK

Frit valg til alt hos Caleidoskope Brewing Co. på Amager – Ungt mikrobryggeri blander sig med landets bedste

Ud til vandet på Amager ligger der et ungt bryggeri, som kan noget særligt. De sendte deres første øl på markedet i februar 2020, lige før landet lukkede ned, og alligevel er det lykkedes dem at komme hurtigere fra start, end de havde håbet. Caleidoskope er et af landets unge mikrobryggerier, og der er ingen tvivl om, at de er et af dem, som du kommer til at høre meget mere om. Bryggerne nørder alt fra IPAs til pilsnere og stouts, og inden for det seneste år har de lavet collabs med Gamma, Varvar og ÅBEN.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Caleidoskope Brewing Co. Køb ét eller flere værdibeviser. Beviserne kan indløses på bryggeriet på Amager. Få Blueism IPA brygget på amerikansk Citra, Mosaic og Galaxy humle. Køb Dank Me Up IPA og Ukrainian Golden Ale brygget i samarbejde med Varvar fra Kyiv. Få Peders Pilsner og Reckless Radians IPA med bløde noter af mango. Smag Anonymous Imperial Stout #1 og Dark Forms Dry Stout med Pink Bourbon kaffe. Få Monocular Mosaic IPA og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Caleidoskope Brewing Co.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 20. oktober 2022
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Caleidoskope Brewing Co.
+ HOURS

Mandag - lørdag, kl. 12-14

+ ABOUT

De bor i en slidt betonbygning fra 1950’erne, og hvis det ikke var for al trafikken ind og ud af bryggeriet, så ville man tro, at bygningen var forladt. For 3 år siden gik de fire venner Brian Madsen, Anders Hansen, Rasmus Rosquist og Jonas Kobberø sammen for at stifte Caleidoskope Brewing Co. De har alle en fortid i ølbranchen, og hos Caleidoskope brygger de, hvad de selv har lyst til at drikke.

De er kompromisløse i deres tilgang til kvalitet, og de er ikke bange for at eksperimentere. Hos Caleidoskope dyrker bryggerne det gamle håndværk, og øludvalget er konstant i rotation. De er et mindre, selvejet bryggeri, og de er et af de unge danske mikrobryggerier, som har gjort sig særligt godt bemærket.

+ WHERE

Prøvestensbroen 9C
2300 København S