Strangas Greek Food
1508     SOLD
0    LEFT
- +
SOLD OUT
298 DKK
149 DKK

2 gyros combos hos Strangas i Gothersgade – Hip gyrosbar nørder fluffy pitabrød, tzatziki, grillet kød, halloumi, fritter og dips

Han er opvokset i Athen, har altid været fascineret af mad, og i 2002 flyttede han til København. På Era Ora udmærkede han sig som én af landets bedste dessertkokke, og desserterne har åbnet døre for ham overalt. I 2019 blev flere derfor overrasket over, at det var en gyrosbar, som Nikolas Strangas åbnede på Broens Gadekøkken, men i al hemmelighed havde han i flere år nørdet græsk street food derhjemme. I maj i år åbnede Strangas så endelig sin location nr. 2 – den her gang midt i Gothersgade.

WHAT YOU GET

Få 2 gyros combos med fritter, dip og sodavand hos Strangas i Gothersgade. Spis i gyrosbaren eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle gyros på kortet. Smag Pork Gyros i fluffy pita med grillet svinekød, tzatziki, tomat, salat og rødløg. Få Chicken Gyros med grillet kylling marineret i oregano, paprika, hvidløg og timian, serveret med special sauce, tomat, salat, fritter og løg. Få Halloumi Gyros med stegt halloumi, tzatziki, tomat, salat og rødløg. Nyd sprøde fritter med mayo. Få Coca-Cola, Faxe Kondi, Fanta og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Strangas i Gothersgade
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 12. oktober 2022
+ HOURS

Mandag - søndag, kl. 11-21

+ ABOUT

Hvidkalkede huse rejser sig op ad stejle klippesider. Middelhavet glimter i horisonten, mens solen bager fra en skyfri himmel. I hjertet af København drømmer gæsterne sig mod varmere himmelstrøg, mens dygtige kokke topper pitabrød med tzatziki, halloumi og kød tilberedt på grill. Respekten for de græske madtraditioner er enorm, kokkene er eksperimenterende, og de serverer gyros med raffinerede twists.

I København kunne han ikke finde den type gyros, som han selv havde lyst til at spise. Derfor besluttede Nikolas Strangas sig for at åbne sit eget; en gyrosbar, som tager græsk street food til næste niveau, og hvor næsten alt er økologisk. Simpelt, ærligt og fyldt med kærlighed til god mad.

+ WHERE

Gothersgade 27
1123 København K