Pastor Tacos
2505    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
250 DKK
125 DKK

Frit valg til alt hos Pastor Tacos på Østerbro – Populært taqueria anbefales af Politiken

I 2018 åbnede de et lille taqueria på Amager, som har tiltrukket gæster fra over alt i København. I 2020 sneg de sig med på Politikens liste over byens bedste billige måltider, og sidste år kunne de så ikke længere lade vær. Pastor Tacos udvidede til Østerbro, hvor de har fået et hav af siddepladser både inde og ude. Her tager Alvarez-familien københavnerne med til deres gastronomiske rødder i Mexico, og de byder på alt fra tacos til gringas og burritos, aguas frescas, cocktails og mexicanske øl.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Pastor Tacos på Østerbro. Køb ét eller flere værdibeviser. Spis i restauranten eller bestil 'to go'. Smag alt fra nachos til friterede majschips med avocado og majskolber med grana padano, chili og jalapeño-mayo. Få Asada Tacos med Black Angus beef, salsa, løg og lime. Nyd Pastor Tacos med achiotemarineret svinekød og ananas. Få Baja Tacos med friteret torsk, kål og pico de gallo. Få Pollo Gringas med slow cooked chicken og quesadillas med salsa roja. Smag burritos med alt fra Black Angus beef til svinekød og avocado. Få Enchiladas de Pollo med kylling, bønner og queso blanco. Nyd Pastel de Chocolate, Jericalla og is lavet på vanilje, dulce de leche og mango. Få aguas frescas med kokos og hibiscus. Få Margarita, Pisco Sour og Mezcal Negroni. Nyd Modelo Negra, Rompeolas IPA og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Pastor Tacos på Østerbro
  • Værdibeviset kan anvendes fra 3. juli til og med den 6. oktober 2022 (OBS! Forlænget til den 9. oktober 2022. Fra 7.-9. oktober kan beviset kun indløses i tidsrummet kl. 12-16)
  • Hvert værdibevis har en værdi af 250 kr. til frit valg hos Pastor Tacos
+ HOURS

Torsdag - søndag, kl. 12-21

+ ABOUT

Kærligheden til det mexicanske gadekøkken er enorm, og maden er en sand fryd for både gane og øje. Hos Pastor Tacos åbner Alvarez-familien københavnernes øjne for de stolte mexicanske madtraditioner. De laver alt fra tacos til gringas og burritos på lokale råvarer og specialiteter hentet hjem fra det solbeskinnede Mexico. Alt bliver lavet fra bunden, og smagene får gæsterne til at komme igen og igen.

I køkkenet langtidstilberedes svin og grilles kød fra Black Angus kødkvæg. Her eksperimenterer kokkene med mexicanske saucer, marinader og specialimporterede chilier med forskellige former og smage. Her dufter der skønt af friske tortillaer, som lynsteges på Pastors glohede stegeplader.

+ WHERE

Dag Hammarskjölds Allé 1B
2100 København Ø