Banana
2297    SOLD
- +
EXPIRED
96 DKK
48 DKK

2 bægre med 3 kugler is hos Banana på Broens Gadekøkken – Smag fremtidens is lavet på overskydende bananer

Fremtidens is er bæredygtig, 100% økologisk & vegansk – og så er den lavet på verdens mest spiste frugt, nemlig bananen. Inspirationen kommer fra Hawaii, og isen er helt blød og cremet. For første gang serverer Banana nu deres is i kugleform, så du kan smage flere forskellige varianter, og de har netop åbnet mobil isbar på Broens Gadekøkken. De har trukket overskrifter i landets største medier. De er med på listerne over byens bedste isbarer, og sammen med Irma bekæmper de madspild.

WHAT YOU GET

Få 2 bægre med 3 kugler is hos Banana på Broens Gadekøkken. Du har frit valg blandt dagens udvalg af is. Smag alt fra vanilje-banan-is til jordbær-is. Få mango- og chokolade-is. Is-sæsonen er i fuld gang! Nyd is på Broens Gadekøkken eller tag dem med på tur langs vandet.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Banana på Broens Gadekøkken
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 28. august 2022 (OBS! Forlænget til den 4. september 2022)
+ HOURS

Torsdag - søndag, kl. 12-21

+ ABOUT

De laver is på bananer, som normalt ville blive kasseret på grund af deres udseende. De kæmper mod madspild og er i gang med at revolutionere is-markedet. Når de fleste forbrugere mener, at bananerne er for modne til, at de gider købe dem, så er bananerne faktisk i deres sødeste version. Det har givet Banana mulighed for at lave is på overskydende bananer, og smagene er for vilde.

+ WHERE

Broens Gadekøkken
Strandgade 95
1401 København K