Norrlyst
2973    SOLD
- +
EXPIRED
425 DKK
250 DKK

4-retters menu hos Michelin-anbefalede Norrlyst i Indre By – Nyd topanmeldt nordisk gastronomi i smukt københavnerhus

For knapt et år siden blev de hædret af Michelin. De er med i den røde guide, og de er én af blot 11 restauranter i Danmark, som har Bib Gourmand status. Hos Norrlyst tager de afsæt i sæsonens udbud af råvarer, og de får kød og grønt hjem fra små danske gårde. Restauranten ligger i et smukt københavnerhus i Indre By, og køkkenet styres af Emil Eshardt. Kokkene hylder grøntsagerne for deres fantastiske egenskaber & smage, og deres menu serveres både med kød samt i vegetarisk udgave.

WHAT YOU GET

Få 4-retters menu hos Michelin-anbefalede Norrlyst i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Du vælger selv, om du ønsker din menu med kød eller i vegetarisk udgave. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Menu med kød. Smag fx tatar af okseinderlår med saltede mandler, løvstikke og peberrodscreme. Få confiteret BBQ-svin med flower sprouts og sauce på persille. Få stegt kulmule med grillede asparges, boghvede og spæde wasabiskud. Nyd rabarbersorbet med hvid chokoladecreme og citrontimian. Vegetarisk menu. Smag fx variation af gulerod med saltede valnødder, spinatpuré og sauce på sort hvidløg. Få BBQ-kimchi med flower sprouts og persille. Få stegte hvide asparges med syltet porre, grillet purløgscreme og sauce på timian. Nyd kærnemælkssorbet med yoghurtskum, syltede stikkelsbær og citronmelisse.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Norrlyst
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Menuen serveres mandag - lørdag, kl. 17-23
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 13. oktober 2022 (OBS! Forlænget til den 27. oktober 2022)
  • Booking foretages online – anfør "En aften på Norrlyst" på din reservation
+ HOURS

Lunch
Monday-Sunday, 11:30-16:00
(Please note: for lunch, Norrlyst only serves smørrebrød)

Evening
Monday-Sunday, 17:00-23:00

+ ABOUT

De ligger i hjertet af København i et smukt københavnerhus fra 1799. Lokalerne er renoveret med dyb respekt for deres historie, og det gamle bindingsværk er naturligvis bevaret. Hos Norrlyst nyfortolker de det nordiske køkken, og de arbejder med landbrug, der værner om dyrevelfærd, bæredygtighed og økologi.

Kokkene plukker vilde urter nord for København. De får kød og fjerkræ hjem fra Grambogård og Hopballe Mølle. Grøntsagerne er økologisk dyrket på Kiselgården, og fiskene fanges i de skandinaviske farvande. Hos Norrlyst taler råvarerne for sig selv. Maden smager fantastisk, og den akkompagneres af vin fra anerkendte vingårde.

+ WHERE

Kompagnistræde 8
1208 Copenhagen K