Nicecream
2506    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
150 DKK
75 DKK

Frit valg til alt hos Nicecream på Frederiksberg og Østerbro – Smag topanmeldt is i alt fra bægre, vafler & isbokse til ice cream sandwiches og shakes

De er blevet anbefalet af Politiken, Berlingske og ELLE. Alt er 100% økologisk & vegansk, og montrerne bugner med is i overdådige varianter. De har indrettet deres is-univers med bambus og rå beton, og anmeldelserne taler deres tydelige sprog. Hos Nicecream spænder sortimentet over traditionelle vafler med kugler af is til isbokse og mylkshakes – og deres ice cream sandwiches får mundvandet til at løbe, når man blot kigger på dem. Udvalget er enormt, og kun fantasien sætter grænserne.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Nicecream på Frederiksberg og Østerbro. Køb ét eller flere værdibeviser. Tag plads i en af is-butikkerne eller bestil 'to go'. Få topanmeldt vegansk is i alt fra bægre, vafler & isbokse til ice cream sandwiches og mylkshakes toppet med salted caramel. Smag chokolade- og vanilje-is med chocolate fudge swirl. Nyd Ol' Fashioned jordbær-is med jordbærsauce og hvid chokolade. Få lakrids- og mint-is med chokoladebrud. Prøv Oh Sweet Lemon med hvid chokolade og ristede cashews. Smag Københavneren med pineapple sorbet swirl og Sneaky Biz – peanut butter is med caramel swirl og ristede peanuts. Top din is med alt fra kagestykker til hasselnøddeknas, flydende chokolade, karamel og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset kan indløses hos Nicecream på Frederiksberg og Østerbro
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 21. juli 2022
  • Hvert værdibevis har en værdi af 150 kr. til frit valg hos Nicecream
+ HOURS

Mandag - søndag, kl. 13-21

+ ABOUT

Ingen genveje eller snyd. Det er enkelt, det er ærligt og frem for alt vildt velsmagende. Hos Nicecream laver de seriøst lækker is, og de værner samtidigt om naturen. Alt er økologisk & vegansk, og ismagerne arbejder med fair trade råvarer. De laver is i små batches, varianterne er konstant i rotation, og isen er fantastisk blød og cremet.

+ WHERE

Falkoner Allé 44
2000 Frederiksberg

Nordre Frihavnsgade 7
2100 København Ø