Vanvittig god kaffe: 3 poser kaffe fra Risteriet – Få nyristede kaffebønner fra ét af landets bedste mikroristerier! Indløs i kaffebaren på Vesterbro eller på fabrikken i Glostrup

Simon Evers
Head Concierge
2011 købt
210,-    /    105,-

De henter kaffebønnerne hjem fra Etiopien, Brasilien, Mexico og Guatemala. De rister dagligt i små batches, og du finder næppe nogen i landet, der rister kaffe på et højere niveau. I 2004 slog Risteriet dørene op, og de var med til at kickstarte den danske kafferevolution. De er ét af landets bedste mikroristerier. De nørder bønner og ristning, og friskheden gør en kæmpe forskel for kaffeoplevelsen – ligegyldigt om du sværger til stempelkande, espresso, aeropress, pour over eller klassisk filterkaffe.

Det får du

Få 3 poser á 250 g med nyristede kaffebønner fra Risteriet. Værdibeviset kan indløses i Risteriets kaffebar på Vesterbro og på fabrikken i Glostrup. Du vælger mellem tre smagspakker; Bright Side (lysristede kaffebønner), Sweet Spot (mellemristede kaffebønner) og Dark Side (mørkristede kaffebønner). I hver smagspakke er der 3 poser med kaffe, og du bestemmer selv, om du ønsker bønnerne hele eller kværnet. Få Bright Side med Sidamo fra Etiopien, Blonde fra Guatemala og Morro Demorou fra Brasilien med noter af nødder og karamel. Vælg Sweet Spot med Capucas fra Honduras, Cafes Do Brasil og Huehue dyrket i 1800 meters højde i det vestlige Guatemala. Få Dark Side med La Ombra, Violento og Potente – blends af unikke kaffebønner fra Honduras, Guatemala, Mexico og Brasilien.

Risteriet

Kaffebar
Helgolandsgade 21
1653 København V

Fabrikken
Farverland 9
2600 Glostrup
RatingRatingRatingRatingRating
TripAdvisor (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset kan indløses hos Risteriet på Vesterbro og i Glostrup
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. september 2022

Sagt af andre

De bedste kaffebønner man kan opstøve!
Super lækker, friskristet kaffe!
Man kan smage, at håndværket er 100% i top...
Nyristet kaffe! Det smager fantastisk.
Den bedste kaffe og det sødeste personale!
Kan varmt anbefales!

Af Mie, Thomas, Louise, Bjarke, Andreas & Claus – Kilde: Google

Om Risteriet

Hos Risteriet arbejder de med kaffefarmere i alt fra Afrika til Mellem- og Sydamerika. De er drevet af kærligheden til den gode kop kaffe, og i 18 år har de forfinet kafferistningen & håndværket. De har kaffebar på Vesterbro og fabrik i Glostrup. De er kompromisløse i deres kvalitet, og friskheden er unik. Når kaffebønnerne sælges, er det oftest et par dage siden, at de er blevet ristet, og det kan virkelig smages.

Kaffebønnerne roterer efter sæson, og udvalget er stort. Hos Risteriet går kunderne på opdagelse blandt nogle af verdens bedste kaffebønner. Alt er nyristet, og bønnerne har forskellige risteprofiler. Baristaerne deler ud af deres viden, uden at det bliver højtidligt, og har du først prøvet deres kaffebønner, så kommer du helt sikkert igen.

 

Åbningstider

Vesterbro
Mandag - fredag, kl. 7:30-18:00
Lørdag - søndag, kl. 9:00-16:00

Glostrup
Mandag - fredag, kl. 7:00-15:00

210,-    /    105,-
UDSOLGT
2011 købt

UDSOLGT!

Risteriet

Kaffebar
Helgolandsgade 21
1653 København V

Fabrikken
Farverland 9
2600 Glostrup
RatingRatingRatingRatingRating
TripAdvisor (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset kan indløses hos Risteriet på Vesterbro og i Glostrup
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. september 2022
UDSOLGT