Mes
3346    SOLD
- +
EXPIRED
295 DKK
165 DKK

3-retters frokostmenu hos Michelin-anbefalede Mes – Anerkendt restaurant har nu slået dørene op for frokost både inde og ude i solskinnet på Vesterbro

I fem år lå de på Jarmers Plads. De har fået 5 stjerner i Berlingske, og fire år i træk er de blevet anbefalet af Michelin. Tankerne er i dag de samme, som da Mes åbnede i 2017, men ambitionerne er større, og niveauet er højere end nogensinde. Tilbage i marts rykkede restauranten til nye rammer på Vesterbro, og Mes 2.0 blev en realitet. Omgivelserne er imponerende, prydet med naturtræ og rå beton, og for første gang har restauranten nu også åbent til frokost både inde og ude i solskinnet på Vesterbro.

WHAT YOU GET

Få 3-retters frokostmenu hos Michelin-anbefalede Mes på Vesterbro. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx hvide asparges marineret i hyldeblomst, toppet med stenbiderrogn, fermenteret hvidløg og spiselige blomster – hertil sauce på agurk og æble. Få stegt kylling med grønne asparges, nye løg, spinatpuré og pisket hønsesky. Nyd rabarbersorbet med hvid chokoladecreme, yoghurt, marengs, citronverbena og rabarbersaft. Du kan også få menuen i vegetarisk udgave.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Mes
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Menuen serveres til frokost (mandag - lørdag, kl. 12-15)
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 25. august 2022 (OBS! Forlænget til den 15. september 2022)
  • Booking foretages via www.restaurant-mes.dk
+ HOURS

Frokost
Mandag - søndag, kl. 12:00-15:00

Aften
Mandag - lørdag, kl. 17:30-24:00

+ ABOUT

Lokalet på Vesterbro er imponerende. Både gæsterne og kokkene har fået mere plads, og maden har fået endnu et nøk opad. Siden 2017 har Mes budt på gourmet-light til priser, hvor alle kan være med, og anbefalingerne er væltet ind. Berlingske skrev ’Et lille MESterværk’, og år efter år er restauranten blevet fremhævet i den røde guide.

Kokkene kreerer nordisk gastronomi på lokale råvarer i sæson. Grøntsagerne er dyrket lokalt, fiskene fanges i de skandinaviske farvande, og kødet kommer fra små danske gårde. Hos Mes spiller råvarerne en hovedrolle, og der er smæk på smagen. Maden tilberedes med kærlighed til håndværket, og alt er afstemt til perfektion.

+ WHERE

Vesterbrogade 55
1620 København V