Theo
3005    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
400 DKK
225 DKK

7 serveringer hos Theo i Indre By – Søsterrestaurant til Michelin-anbefalede Norrlyst og fremhævet som én af byens bedste nye restauranter

Tre måneder efter deres åbning kom de med på Berlingskes favoritliste. De ligger i et smukt københavnerhus fra 1819, og de er søsterrestaurant til Norrlyst, der som én af blot 11 restauranter i Danmark har Bib Gourmand status i Michelin-guiden. Navnet er Theo, og her kreerer kokkene nutidige europæiske retter inspireret af deres yndlingssteder i London, Barcelona og Paris. De bruger råvarer fra små danske gårde, og køkkenet styres af Emil Eshardt, der har sin fortid på Kadeau og AOC.

WHAT YOU GET

Få 7 serveringer hos Theo i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Du starter med 4 småretter – fx tatar af okseinderlår med Piment d’Espelette, stracciatella med grillet butternut squash, ølandsbrød med hvidløgssmør og ceviche af helleflynder med mango og grillet grape. Herefter får du mellemret, hovedret og dessert. Få nye kartofler med ventrèche, ramsløg og sauce på løvstikke. Smag skindstegt kulmule med grillede padrons, hjertesalat og skummende muslingesauce. Nyd rabarbersorbet med sprød mandelkage, rabarberpuré og skum på ymer. Du kan også få menuen i vegetarisk udgave.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Theo
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Menuen serveres mandag - lørdag, kl. 17-23
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 4. august 2022 (OBS! Forlænget til den 18. august 2022)
  • Booking foretages online – anfør "Theo Menu" på din reservation
+ HOURS

Lunch
Monday-Saturday, 11:30-16:30

Evening
Monday-Saturday, 17:00-23:30

+ ABOUT

Hos Theo lader kokkene sig ikke styre af dogmer, i stedet henter de inspiration i alverdens køkkener og i de retter, som de selv godt kan lide. De arbejder med lokale landbrug, der værner om dyrevelfærd, bæredygtighed og økologi. De får kød og fjerkræ hjem fra Grambogård og Hopballe Mølle. Grøntsagerne er økologisk dyrket på Kiselgården, og fiskene fanges i de skandinaviske farvande.

Stilen er contemporary og stemningen uformel. Restauranten er prydet med rå trægulve, snedker-stole og lyse, pudsede vægge, der får modspil af borde malet i tjekkede pangfarver. Hos Theo er det gæsten og den gode oplevelse, der er i centrum. Rammerne er fantastiske, og maden er i en klasse for sig.

+ WHERE

Skindergade 29
1159 Copenhagen K