Anbefalet af Politiken: 2 large bubble teas hos The Mad Hatter – Hip bubble tea shop indtager Vesterbro og sender tankerne mod Alice in Wonderland

Simon Evers
Head Concierge
3500 købt
100,-    /    50,-

Vidste du, at der i Taiwan er flere bubble tea shops, end der er kaffebarer, og at der i Taiwan bliver solgt 200 millioner bubble teas om året? Trenden startede i 80’erne, og i dag har bubble tea shops indtaget alt fra London til Berlin og New York. I 2012 åbnede The Mad Hatter Bubble Tea Emporium som de første i Danmark, og succesen er ikke til at tage fejl af. På Nørrebro har de i 10 år haft kø ud på gaden, og nu har de endelig udvidet med en Alice in Wonderland inspireret bubble tea shop på Vesterbro.

Det får du

Få 2 large bubble teas hos The Mad Hatter på Vesterbro. Tag plads i det teater-agtige bubble tea univers eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alt på menuen. Step 1: Vælg mellem 16 forskellige flavours – alt fra Mango til Passion Fruit, Lychee, Matcha, Hibiscus og Red Guava. Step 2: Vælg om din bubble tea skal brygges på jasmin-, oolong- eller assam-te og tilføj mælk, hvis du ønsker det. Step 3: Vælg toppings – alt fra Pineapple Nata de Coco til Blueberry, Mango og Green Apple Popping Boba.

The Mad Hatter Bubble Tea Emporium

Vesterbrogade 35
1620 København V
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos The Mad Hatter Bubble Tea Emporium på Vesterbro
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 7. juli 2022

Sagt af andre

Den bedste bubble tea i København!
Fantastisk sted og skønne bubble teas! I'm addicted...
Noget af det bedste, jeg nogensinde har smagt.
STEDET for bubble tea – kan ikke anbefales nok!
Et af mine absolutte yndlingssteder!
Jeg kommer igen og igen, igen og igen...

Af Toni, Mille, Sarah, Anton, Patricia & Tyler – Kilde: Facebook

Om The Mad Hatter Bubble Tea Emporium

Læskende, perlende og poppende. Selve drikken minder mest af alt om en iste eller te-milkshake med små gummiagtige frugtperler, der suges op gennem et oversized sugerør. Det lyder måske lidt spøjst, men tag ikke fejl. Bubble teas har for længest bevist, at de er here to stay, og i Danmark er The Mad Hatter stedet, som de fleste sværger til.

Tilbage i 2012 åbnede de for første gang på Sankt Hans Torv, og for to måneder siden udvidede de så til Vesterbro. Universet minder om et teater og er tydeligt inspireret af Alices eventyrlige verden (ref. Alice in Wonderland). Tekøkkenet er åbent, så gæsterne kan følge med i, hvordan deres bubble teas bliver lavet, og lokalet er prydet med rosa velour, marmor og bolsjestribede elementer.

 

Åbningstider

Mandag - lørdag, kl. 11-21
Søndag, kl. 12-21

100,-    /    50,-
UDSOLGT
3500 købt

UDSOLGT!

The Mad Hatter Bubble Tea Emporium

Vesterbrogade 35
1620 København V
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos The Mad Hatter Bubble Tea Emporium på Vesterbro
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 7. juli 2022
UDSOLGT