Gemini
3527    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
200 DKK
100 DKK

2 stk. smørrebrød hos Gemini på Planetarium – Michelin-anbefalede Norrlyst har åbnet søsterrestaurant med panoramaudsigt over Søerne

De er én af byens mest omtalte restauranter, og de tiltrak sig kæmpe opmærksomhed, allerede inden de nåede at slå dørene op. For under en måned siden åbnede Gemini i Knud Munks ikoniske Planetarium på Vesterbro, og fra restauranten har gæsterne panoramaudsigt over Søerne. De skiftede navn fra Laika til Gemini i 11. time for at undgå russiske associationer, og de er søsterrestaurant til Norrlyst, der som én af blot 11 restauranter i Danmark har Bib Gourmand status i Michelin-guiden.

WHAT YOU GET

Få 2 stk. smørrebrød hos Gemini på Planetarium. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Du har frit valg mellem alt på smørrebrødskortet. Smag fx tatar af okseinderlår med svampe, syltede perleløg, ramsløg og kantarelmayo. Få håndpillede rejer med smilende æg, urteemulsion, frisk dild og citron. Få nye kartofler med rygeostcreme, grillet grønkål og saltede valnødder. Smag kyllingesalat rørt med basilikum og soltørret tomat, toppet med sprødt kyllingeskind. Nyd Christiansøpigens kryddersild med crème fraîche, kartoffelchips og karse. Få kuller pandestegt i rug, serveret med knoldselleri-remoulade og grillet citron.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Gemini
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 7. juli 2022
  • Smørrebrød serveres til frokost alle dage kl. 11:30-16:00
  • Bordreservation skal foretages online
+ HOURS

Frokost
Mandag - søndag, kl. 11:30-16:00

Aften
Mandag - lørdag, kl. 17:00-23:00

+ ABOUT

Hos Gemini nyfortolker de det klassiske smørrebrødskøkken. Kokkene arbejder med lokale landbrug, der værner om dyrevelfærd, bæredygtighed og økologi. De får kød og fjerkræ hjem fra Grambogård, Himmerland og Hopballe Mølle. Grøntsagerne er økologisk dyrket på Kiselgården, og fiskene fanges i de skandinaviske farvande.

Gemini er en oase midt i byen, forgyldt med solskinsservering, fuglekvidder og 180 graders panoramaudsigt over Søerne. Køkkenet er nordisk, og det styres af Norrlysts Emil Eshardt, der har sin fortid på Søllerød Kro, Kadeau og AOC. Smørrebrødet akkompagneres af egenproducerede snapse og juice, og ølkortet spænder over flere end 50 forskellige øl fra mikrobryggerier i ind- og udland.

+ WHERE

Gl. Kongevej 10
1610 København V
(indgang fra søsiden)