POP UP
2007    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
450 DKK
250 DKK

5-retters menu hos POP UP i Indre By – Tidligere Noma-kok holder flyttedag og genopstår med vegetarisk menu

Han har skabt en gastronomisk legeplads i hjertet af København. Det seneste år har restauranten ligget i Store Regnegade, men i går flyttede POP UP ind i helt nye omgivelser på Jarmers Plads. Flere gange om året skifter kokkene tema, og de hylder nu grøntsagernes fantastiske egenskaber og smage. Hos POP UP byder den tidligere Noma-kok Mads Rye Magnusson på gastronomi fra øverste hylde. Tilgangen er bæredygtig, grøntsagerne er dyrket lokalt, og næsten alt er økologisk.

WHAT YOU GET

Få 5-retters menu hos POP UP i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx variation af nye danske kartofler med ramsløg, pocheret æg, stenbiderrogn og spiselige blomster (kan serveres vegetarisk uden stenbiderrogn). Få grillede ærter, asparges og syltede perleløg, serveret med basilikumolie og sauce på grøn tomat. Nyd grillet spidskål med rucola- og Dijonsauce. Smag hvide asparges med kartoffelvaffel, ostecreme og friskhøvlet Gammel Knas. Få stikkelsbærsorbet med hvid chokoladecrumble, chokoladeskum og revet citronskal.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos POP UP
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 14. juli 2022 (OBS! Forlænget til den 30. juli 2022)
  • Booking foretages via www.popup-restaurant.dk
+ HOURS

Onsdag - lørdag, kl. 17:30-24:00

+ ABOUT

Køkkenet er legende, og vinkortet spænder over alt fra funky bio- og naturvin til det klassiske. Hos POP UP eksperimenterer kokkene med unikke råvarer og smage, og de sender gæsterne på en inspirerende smagsrejse. Kærligheden til maden skinner igennem hver en servering, og smagene matcher alt det smukke, som øjet fanger.

Lokalet er lyst og intimt, prydet med panoramavinduer, dansk design og skyer lavet af tørrede blomster. Hos POP UP tager kokkene afsæt i sæsonens lokale råvarer, og modsat traditionelle restauranter så skifter de flere gange om året mellem forskellige køkkener og stilarter. Teknikkerne er altid klassiske. Smagene er rene, og de byder på gourmet-light til priser, hvor alle kan være med.

+ WHERE

Jarmers Plads 1
1551 København V