100% vegansk: 2 salater + 2 juice hos Pure Greens Club på Gl. Kongevej – Glem alt om den traditionelle salatbar

Simon Evers
Head Concierge
1511 købt
300,-    /    150,-

De er inspireret af salatbarerne i New York, og de introducerer nu et koncept, som ikke tidligere er set i Danmark. Pure Greens Club kombinerer 100% veganske salater med sundhed, livsstil og bløde vibes. Opskrifterne er udviklet sammen med den tidligere Geranium-kok Kavit Shah, og salaterne er fyldt med alt fra sweet potato noodles til kikærtepasta og ris, toppet med grøntsager, avocado og kimchi. Salatbaren ligger i hjertet af Frederiksberg, og det er blot en måned siden, at de slog dørene op.

Det får du

Få 2 salater + 2 friskpressede juice hos Pure Greens Club på Gl. Kongevej. Spis i salatbaren eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle salaterne på kortet. Smag Tulum med guacamole, sweet potatoes, sorte bønner, chili, lime og guasacaca-dressing. Få San Fran med vilde ris, squashpuré, avocado, syltede rødløg, mango og sriracha-dressing. Få Zen’ergy med sweet potato noodles, wakame, kål, forårsløg, peanuts, glaseret tempeh og sriracha. Nyd Portofino med kikærtepasta, avocado, tomat, syltede rødløg og italiensk dressing. Smag Soul of Seoul med sweet potato noodles, kimchi, edamame, glaseret tofu, rodfrugtchips og gochujang-dressing. Få The Hangover med perlebyg, avocado, spinat, svampe, glaseret tempeh og gochujang. Nyd friskpresset (small) juice med alt fra rødbede til gulerod, ananas og meget mere.

Pure Greens Club

Gl. Kongevej 124
1850 Frederiksberg C
RatingRatingRatingRatingRating
Google (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Pure Greens Club
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 23. juni 2022

Om Pure Greens Club

Innovative salater, friskpresset juice og tjekkede omgivelser. Pure Greens Club giver den traditionelle salatbar en overhaling, og de gør det sjovt at spise vegansk. De har prydet universet med marmor og dansk design. Alt fra guacamolen til dressingerne og deres sweet potato noodles laves fra bunden, og det åbne køkken bringer råvarer og gæster tæt på hinanden.

Salaterne tager afsæt i smage og specialiteter fra forskellige steder i verden. Guacamolen sender tankerne mod Tulum, mens kimchien giver associationer til Seoul og kikærtepastaen til den smukke havn i Portofino. Hos Pure Greens Club friskpresser de deres juice på en bund af grøntsager, og den smages til med frugt. Alt er afstemt til perfektion, og smagene er unikke.

 

Åbningstider

Mandag - fredag, kl. 8:30-20:00
Lørdag - søndag, kl. 9:00-20:00

300,-    /    150,-
UDSOLGT
1511 købt

UDSOLGT!

Pure Greens Club

Gl. Kongevej 124
1850 Frederiksberg C
RatingRatingRatingRatingRating
Google (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Pure Greens Club
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 23. juni 2022
UDSOLGT