Norrlyst
2010     SOLD
0    LEFT
- +
SOLD OUT
250 DKK
125 DKK

2 stk. smørrebrød hos Michelin-anbefalede Norrlyst i Indre By – Fremhævet som én af Danmarks bedste smørrebrødsrestauranter

Det er et halvt år siden, at de blev hædret af Michelin. De er med i den røde guide, og de er én af blot 11 restauranter i Danmark, som har Bib Gourmand status. Hos Norrlyst tager kokkene afsæt i det klassiske danske smørrebrød, som nytænkes og forfines både i dets sammensætninger og smage. De er fremhævet af Ole Troelsø som én af Danmarks bedste smørrebrødsrestauranter. De ligger i et smukt bindingsværkshus i Indre By, og køkkenet styres af Emil Eshardt.

WHAT YOU GET

Få 2 stk. smørrebrød hos Michelin-anbefalede Norrlyst i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Du har frit valg mellem alt på smørrebrødskortet. Smag fx tatar af okseinderlår med saltede mandler, stikkelsbær, peberrodscreme og rugbrødscrumble. Få håndpillede rejer på grillet surdejsbrød med glaskål, syltet pastinak samt emulsion på fermenteret hvidløg og hyldeblomst. Få nye danske kartofler med løgkompot, kartoffelchips og røget Vesterhavsost. Smag kyllingesalat rørt med løvstikke, toppet med crudité af æble og sprødt kyllingeskind. Nyd Christiansøpigens kryddersild med violet grønkål, miso-mayo og tyttebær. Få saltbagt knoldselleri med trøffelpuré, stegte østershatte, stikkelsbær og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Norrlyst
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 24. juni 2022
  • Smørrebrød serveres til frokost alle dage kl. 12-16 (dog lukket søndag)
  • Du har frit valg mellem alt på smørrebrødskortet (Norrlysts sildetallerken undtaget)
  • Bordreservation skal foretages online
+ HOURS

Frokost
Mandag - lørdag, kl. 11:30-16:00
(til frokost serverer Norrlyst udelukkende smørrebrød)

Aften
Mandag - lørdag, kl. 17:00-23:00

+ ABOUT

De ligger i hjertet af København i et smukt bindingsværkshus fra 1799. Lokalerne er renoveret med dyb respekt for deres historie, og det gamle bindingsværk er naturligvis bevaret. Hos Norrlyst nyfortolker de det klassiske smørrebrødskøkken, og de arbejder med landbrug, der værner om dyrevelfærd, bæredygtighed og økologi.

Kokkene plukker vilde urter nord for København. De får kød og fjerkræ hjem fra Grambogård og Hopballe Mølle. Grøntsagerne er økologisk dyrket på Kiselgården, og den koldrøgede Vestfjord-laks er måske verdens bedste. Hos Norrlyst taler råvarerne for sig selv. Deres smørrebrød smager fantastisk, og det akkompagneres af alt fra verdensklasse øl til egenproduceret snaps.

+ WHERE

Kompagnistræde 8
1208 København K