Mes
4001    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
450 DKK
250 DKK

5-retters menu hos Michelin-anbefalede Mes – Tidligere Noma-kok hiver teltpælene op og genopstår på Vesterbro

I fem år har restauranten ligget på hjørnet af Jarmers Plads. De har fået 5 stjerner i Berlingske, og fire år i træk er de blevet anbefalet af Michelin. Tankerne er i dag de samme, som da Mes åbnede tilbage i 2017, men ambitionerne er større, og niveauet er højere end nogensinde. Efter flere måneders arbejde er Mes 2.0 nu endelig blevet en realitet. I sidste uge hev den tidligere Noma-kok Mads Rye Magnusson nemlig teltpælene op, og hans restaurant rykkede til helt nye rammer på Vesterbro.

WHAT YOU GET

Få 5-retters menu hos Michelin-anbefalede Mes på Vesterbro. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx nye danske kartofler med stenbiderrogn, røget kartoffelcreme, porreaske og syltet kålrabi. Få tatar af kalveinderlår med maltjord, syltede sennepskorn, ramsløgsmayo og spiselige blomster. Nyd nordisk risotto lavet på perlebyg, comté og bøgehatte, toppet med æggeblomme og skum af Karl Johan. Smag rosastegt kalvefilet med hvide asparges, fermenterede solbær og vilde urter. Få havtornsorbet med chokoladeskum, brændt hvid chokolade og tuile med havtornstøv. Du kan også få menuen i vegetarisk udgave.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Mes
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Menuen serveres mandag - lørdag, kl. 17:30-24:00
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 23. juni 2022 (OBS! Forlænget til og med den 30. juni 2022)
  • Booking foretages via www.restaurant-mes.dk
+ HOURS

Frokost
Mandag - søndag, kl. 12:00-15:00

Aften
Mandag - lørdag, kl. 17:30-24:00

+ ABOUT

Lokalet på Vesterbro er imponerende, og restauranten er prydet med naturtræ og rå beton. Både gæsterne og kokkene har fået mere plads, og maden har fået endnu et nøk opad. Siden 2017 har Mes budt på gourmet-light til priser, hvor alle kan være med, og anbefalingerne er væltet ind. Berlingske skrev ’Et lille MESterværk’, og år efter år er restauranten blevet fremhævet i den røde guide.

Kokkene kreerer nordisk gastronomi på lokale råvarer i sæson. Grøntsagerne er dyrket lokalt, fiskene fanges i de skandinaviske farvande, og kødet kommer fra små danske gårde. Hos Mes spiller råvarerne en hovedrolle, og der er smæk på smagen. Maden tilberedes med kærlighed til håndværket, og alt er afstemt til perfektion.

+ WHERE

Vesterbrogade 55
1620 København V