Phago CPH
2006    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
208 DKK
104 DKK

2 fladbrød + 2 drikke hos Phago på Nørrebro og i Indre By – Hipt middelhavskøkken udvider med ny location

De nørder det alsidige middelhavskøkken, og de laver alt fra bunden på gode råvarer i sæson. Fladbrødet koldhæves, falaflerne laves efter gamle opskrifter, og både kylling og lam tilberedes på grill. I 2019 slog Phago dørene op på Nørrebro, og for en måned siden udvidede de så med takeaway joint i Indre By. De ligger i smørhullet af København – tæt på Søerne samt over for Magasin. Køkkenerne er åbne, kokkene er tjekkede, og hylderne bugner med alt fra marinader til eksotiske krydderier.

WHAT YOU GET

Få 2 fladbrød + 2 drikke hos Phago på Nørrebro og i Indre By. Spis hos Phago eller bestil 'to go' (OBS! I Indre By laver Phago kun takeaway). Du har frit valg mellem Phagos signatur-fladbrød med Roasted Chicken, Lamb Kofta og Fresh Falafel. Få hjemmelavet falafel i surdejsfladbrød med baba ganoush, romesco, sweet potatoes, spidskål, granatæble og citronvinaigrette. Smag fladbrød med alt fra grillet lam til kylling marineret i nordafrikansk harissa-sauce. Nyd italienske sodavand med grapefrugt, citron og blodappelsin. Invitér venner, veninder og kæreste på noget af det bedste feel good food i København.

CONDITIONS

  • Værdibeviset kan indløses hos Phago på Nørrebro og i Indre By
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 11. maj 2022
+ HOURS

Mandag - søndag, kl. 11-21

+ ABOUT

Hipt middelhavskøkken stiller skarpt på smag, sundhed og bæredygtighed. Hos Phago tager dygtige kokke fladbrødet til et nyt niveau. Inspirationen er hentet i alt fra Israel til Marokko, Grækenland og Italien, og kokkenes kærlighed til råvarerne er ikke til at tage fejl af.

Phago har ramt noget helt særligt, og det har længe ligget i kortene, at de blev nødt til at åbne flere steder i København. I snart 3 år har de ligget i hjertet af Nørrebro, og nu er de også rykket ind i et gammelt københavnerhus i Indre By. De har holdt lokalerne i Santorini-blå og knækket hvid, og duftene fra de åbne køkkener sender tankerne mod Middelhavet.

+ WHERE

Lille Kongensgade 14
1074 København K

Fælledvej 15
2200 København N