Theo
2158    SOLD
- +
EXPIRED
300 DKK
165 DKK

3-retters frokostmenu hos Theo – Michelin-anbefalede Norrlyst har åbnet søsterrestaurant i Indre By, og her går de nu også all-in på frokost

For fire måneder siden blev Norrlyst hædret af Michelin, og de er én af blot 11 restauranter i Danmark, som har Bib Gourmand status. I december 2021 åbnede Norrlyst-holdet så endnu en restaurant. Navnet er Theo, og her kreerer kokkene nutidige europæiske retter inspireret af deres yndlingssteder i London, Barcelona og Paris. De bruger råvarer fra små danske gårde, og køkkenet styres af Emil Eshardt. De ligger i et smukt københavnerhus, og fra i dag har de også åbent til frokost.

WHAT YOU GET

Få 3-retters frokostmenu hos Theo i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx grillet havtaske med pastinak, brunet smør, citronskal og sauce på hyldeblomst. Få grillet okse med porrer, spæde ramsløgsskud og tallerkensmækkere, serveret med sauce på piment og røget marv. Nyd Københavnerstang sundae med vanilje-is, karamelliseret ananas, brændte mandler og flydende karamel. Du kan også få menuen i vegetarisk udgave.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Theo
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Menuen serveres til frokost (mandag - lørdag, kl. 12-16)
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 12. maj 2022 (OBS! Forlænget til den 19. maj 2022)
  • Booking foretages online – anfør "Theo Frokost Menu" på din reservation
+ HOURS

Frokost
Mandag - lørdag, kl. 11:30-16:00

Aften
Mandag - lørdag, kl. 17:00-23:00

+ ABOUT

Hos Theo lader kokkene sig ikke styre af dogmer, i stedet henter de inspiration i alverdens køkkener og i de retter, som de selv godt kan lide. De arbejder med lokale landbrug, der værner om dyrevelfærd, bæredygtighed og økologi. De får kød og fjerkræ hjem fra Grambogård og Hopballe Mølle. Grøntsagerne er økologisk dyrket på Kiselgården, og fiskene fanges i de skandinaviske farvande.

Stilen er contemporary og stemningen uformel. Restauranten er prydet med rå trægulve, snedker-stole og lyse, pudsede vægge, der får modspil af borde malet i tjekkede pangfarver. Hos Theo er det gæsten og den gode oplevelse, der er i centrum. Rammerne er fantastiske, og maden er i en klasse for sig.

+ WHERE

Skindergade 29
1159 København K