Roots
2354    SOLD
- +
EXPIRED
300 DKK
175 DKK

Frit valg til alt hos Roots på Nørrebro, Østerbro og i Sydhavnen – Anerkendte importører sælger vin, der tidligere har været forbeholdt landets toprestauranter

For godt et år siden gik to vinimportører sammen for at storsatse på vinbutikker for private. De pusher normalt kun deres vin til toprestauranter som Kadeau, Amass, Alouette og Brace – men de seneste år har vendt alt på hovedet, og i december 2020 åbnede de Roots. De fokuserer på bæredygtige vinbrug og ofte på mindre kendte druer. De henter vinene hjem fra små vingårde i Italien, Spanien, Portugal, Georgien og Frankrig. Alt importeres direkte, og de byder på priser, hvor alle kan være med.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Roots på Nørrebro, Østerbro og i Sydhavnen. Køb ét eller flere værdibeviser. Få vanvittig god vin med hjem – alt fra funky bio- & orangevin til rødvin, hvidvin og champagne. Få Sinfonia (rød) dyrket af Alessandro Viola på Sicilien. Køb Versante Nord (rød) fra Eduardo Torres og Pinot Noir fra Pierre-Henri Rougeot i Bourgogne. Få Roncagliette (rød) fra Olek Bondonio lavet på Nebbiolo. Få Collita Roja (rød) fra Celler Pardas’ vinmarker i Catalonien. Smag Catarratto (hvid) fra Nino Barraco i Marsala. Få Sancerre fra Sébastien Riffault. Køb Saint Roman (hvid) på 100% Chardonnay fra Pierre-Henri Rougeot. Få El Carrascal (hvid) fra Esmeralda Garcia i Spanien. Smag orangevin fra italienske Riccardo Danielli og fra Chona’s Marani i Georgien. Køb Marta (orange) fra Ori i Kaukasusbjergene. Få B-Side (rosé) fra Tenuta Lenzini i Toscana og R – 130 (sparkling) fra Julia Bernet. Du kan også bruge Roots som vinbar, deltage i deres vinsmagninger og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset kan indløses hos Roots på Nørrebro, Østerbro og i Sydhavnen
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 28. april 2022
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Roots (gælder dog ikke til Weekly Trio og Monthly Pack)
+ HOURS

Østerbro
Tirsdag - onsdag, kl. 16-22
Torsdag - lørdag, kl. 16-23

Sydhavnen
Tirsdag - onsdag, kl. 16-22
Torsdag, kl. 14-22
Fredag, kl. 14-23
Lørdag, kl. 12-23

Hellerup
Tirsdag - onsdag, kl. 16-21
Torsdag - lørdag, kl. 16-23

+ ABOUT

Hylderne bugner med alt fra klassisk italiensk Sangiovese til et bredt udvalg af vin fra sicilianske rockstar-vinbønder som Alessandro Viola, Eduardo Torres og Nino Barraco. De har old school Tempranillo fra Rioja og vin lavet på Grenache dyrket i Sierra de Gredos. Hos Roots henter de traditionel orangevin hjem fra Frankrig samt funky vin fra Ori Marani, som fusionerer vintraditionerne i Champagne og Georgien.

I flere år flirtede de med tanken om at lave noget sammen, og i december 2020 skete det så endelig. Leonardo Camboni og Felix Chamorro slog dørene op til Roots, og på et halvt år åbnede de tre vinbutikker. Siden da er Roots blevet fremhævet af Politiken som et af de steder, du bliver nødt til at besøge. Og Forbes har udråbt Felix Chamorro som en af de 100 mest indflydelsesrige og kreative mexicanere i verden.

+ WHERE

Østerbrogade 19
2100 København Ø

Teglholmens Østkaj 30
2450 København SV

Strandvejen 84
2900 Hellerup