Norrlyst
3004    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
385 DKK
225 DKK

4-retters menu hos Michelin-anbefalede Norrlyst i Indre By – Nyd topanmeldt nordisk gastronomi i smukt københavnerhus

Det er fire måneder siden, at de blev hædret af Michelin. De er med i den røde guide, og de er én af blot 11 restauranter i Danmark, som har Bib Gourmand status. Hos Norrlyst tager de afsæt i sæsonens udbud af råvarer, og de får kød og grønt hjem fra små danske gårde. Restauranten ligger i et smukt københavnerhus i Indre By, og køkkenet styres af Emil Eshardt. Kokkene hylder grøntsagerne for deres fantastiske egenskaber & smage, og deres menu serveres både med kød samt i vegetarisk udgave.

WHAT YOU GET

Få 4-retters menu hos Michelin-anbefalede Norrlyst i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Du vælger selv, om du ønsker din menu med kød eller i vegetarisk udgave. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Menu med kød. Smag fx tatar af okseinderlår med saltede mandler, stikkelsbær og peberrodscreme. Få stegte kammuslinger med kål, valnødder og sauce på strandkrabbe. Nyd glaseret kalv med bagte jordskokker og trøffelsauce. Få saltet karamel-is med ristede hasselnødder og creme på hvid chokolade. Vegetarisk menu. Smag fx confiterede jordskokker med saltede valnødder og sauce på Havgus. Få lun salat af syltede kartofler med grønne tomater, glaskål og sauce på ristet kartoffel. Få knoldselleri med stegte østershatte, stikkelsbær og trøffelsauce. Nyd sorbet på kvæder med dehydreret pære, hvid chokoladecreme og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Norrlyst
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 19. maj 2022 (OBS! Forlænget til den 2. juni 2022)
  • Booking foretages online – anfør "En aften på Norrlyst" på din reservation
+ HOURS

Frokost
Mandag - lørdag, kl. 11:30-16:00
(til frokost serverer Norrlyst udelukkende smørrebrød)

Aften
Mandag - lørdag, kl. 17:00-23:00

+ ABOUT

De ligger i hjertet af København i et smukt københavnerhus fra 1799. Lokalerne er renoveret med dyb respekt for deres historie, og det gamle bindingsværk er naturligvis bevaret. Hos Norrlyst nyfortolker de det nordiske køkken, og de arbejder med landbrug, der værner om dyrevelfærd, bæredygtighed og økologi.

Kokkene plukker vilde urter nord for København. De får kød og fjerkræ hjem fra Grambogård og Hopballe Mølle. Grøntsagerne er økologisk dyrket på Kiselgården, og fiskene fanges i de skandinaviske farvande. Hos Norrlyst taler råvarerne for sig selv. Maden smager fantastisk, og den akkompagneres af vin fra anerkendte vingårde.

+ WHERE

Kompagnistræde 8
1208 København K