Social Foodies
8186    SOLD
- +
EXPIRED
200 DKK
99 DKK

Frit valg til alt hos Social Foodies på Frederiksberg, Hellerup, Lyngby, Charlottenlund og Vedbæk – Få alt fra håndlavede flødeboller til chokolade, müslibarer, nødder, kakaonibs og is

Har du blot den mindste søde tand, så er der ingen vej uden om det her sted! De er kåret af AOK som Byens Bedste, og de er anbefalet af alt fra VisitCopenhagen til Lonely Planet og ELLE. Montrerne bugner med flødeboller, chokolade og müslibarer. De har økologiske nødder, kokosflager og kakaonibs, og deres is er et kæmpe hit både sommer og vinter. Social Foodies er det søde univers, du altid har drømt om. De har egen chokoladefabrik i Cape Town, og de skaber gode vilkår for bønderne i Afrika.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Social Foodies på Frederiksberg, Hellerup, Lyngby, Charlottenlund og Vedbæk. Køb ét eller flere værdibeviser. Få håndlavede flødeboller med marcipanbund – med eller uden kokos. Smag flødeboller med alt fra hindbær- til passions- og lakridsskum overtrukket med mørk eller hvid chokolade. Køb store chokoladebrud. Få mørk chokolade med havsalt og mælkechokolade med hasselnødder. Smag macadamianødder og kakaobønner overtrukket med mørk chokolade. Få lakrids-, kokos- og dadelbarer. Få müslibarer med nødder, kerner og tørrede frugter, sødet med skovhonning fra Tanzania og dyppet i 71% chokolade. Køb honningristet müsli og økologiske nødder. Få alt fra mandler til hasselnødder, macadamia-, pekan- og cashewnødder. Få kokosflager, kakaonibs og vaniljepulver fra Uganda. Køb kaffe dyrket af kvindelige småbønder i Kenya. Få isbokse med alt fra ren chokoladeis til lakrids-, hasselnødde-, kaffe- & vanilje-is og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset kan indløses hos Social Foodies på Frederiksberg, Hellerup, Lyngby, Charlottenlund og Vedbæk
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 10. marts 2022
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Social Foodies
+ HOURS

Mandag - torsdag, kl. 10-18
Fredag - lørdag, kl. 10-20
Søndag, kl. 10-18

+ ABOUT

De ligger på nogle af landets bedste adresser, og udvalget er så stort og lækkert, at det kan være svært at vælge. Hos Social Foodies er de kompromisløse i deres tilgang til kvalitet. Deres flødeboller er håndlavede og dyppet i mørk og hvid chokolade. Isen laves på økologisk mælk fra Øllingegaard, og nødderne kommer fra små bæredygtige nøddefarme.

De har egen bean-to-bar-chokoladefabrik i Cape Town, og de har egen vaniljefarm i Uganda. De henter skovhonning hjem fra Tanzania, og kaffen er dyrket af kvindelige småbønder i Kenya. Hos Social Foodies går de op i kvalitet, økologi & bæredygtighed. De værner om naturen. De laver udviklingsprojekter og hjælper bønderne i Afrika.

+ WHERE

Gammel Kongevej 115
1850 Frederiksberg C

Strandvejen 187
2900 Hellerup

Lyngby Hovedgade 19C
2800 Kgs. Lyngby

Ordrupvej 42
2920 Charlottenlund

Vedbæk Strandvej 391
2950 Vedbæk