Supermarco
17500    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
300 DKK
175 DKK

Frit valg til alt hos Supermarco i Sydhavnen – 1.000 kvm stort supermarked bugner med alt fra håndlavet pasta til parmaskinke, burrata, olivenolier, friske trøfler, vin og spiritus

De er landets største gourmet-supermarked! De har flere end 5.000 forskellige varer på hylderne. De har separat vinafdeling, eget køkken, italiensk café, og delikatessen bugner med fantastiske oste og charcuteri. Hos Supermarco er rammerne storslåede. De har til huse i en 100 år gammel stålhal i Københavns Sydhavn, og supermarkedet er større end en stor Netto. De har samlet alle støvlelandets delikatesser under ét tag, og de byder på dagligvarer og specialiteter, som man normalt kun kan få i Italien.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Supermarco i Sydhavnen. Køb ét eller flere værdibeviser. Vælg mellem 200 forskellige varianter af pasta – alt fra fettuccine til gnocchi, ravioli, tagliatelle og spaghetti. Få mozzarella, burrata, ricotta og Parmigiano-Reggiano fra Bologna. Køb bresaola, parmaskinke, mortadella og klassisk salami. Få friske oliven, ekstra jomfru olivenolie og fadlagrede balsamicoer. Få pastamel, tapenader, pestoer og hasselnøddecreme. Køb hjemmelavet lasagne og pizza-kits med tomatsauce, mozzarella og håndskåret skinke. Få hasselnødder, San Marzano tomater og friske trøfler fløjet op fra Piemonte. Vælg mellem 500 forskellige vine dyrket på vingårde rundt om i hele Italien. Få alt fra Amarone til Barolo, Barbaresco, Pinot Grigio, Chianti og Brunello di Montalcino. Køb Prosecco, Limoncello, Aperol og Amaretto. Få kaffe, cantuccini, cannoli og chokolade fra verdenskendte Venchi. Køb ladyfingers og hjemmelavet tiramisu. Få S.Pellegrino-vand, italienske sodavand og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Supermarco
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 31. marts 2022
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Supermarco
+ HOURS

Mandag - fredag, kl. 8:30-19:00
Lørdag, kl. 8:30-17:00

+ ABOUT

Supermarkedet er fyldt med dagligvarer, delikatesser og vin. Udvalget er enormt, og kunderne går på opdagelse blandt flere tusind faste sortimentvarer samt specialiteter, der følger sæsonerne i Italien. Hos Supermarco samarbejder de med alt fra små unikke til store verdenskendte producenter. De håndplukker varerne efter deres kvalitet, og flere gange om ugen får de friske fødevarer op fra Verona.

I 1995 slog Supermarco dørene op for første gang. De har bragt den italienske madkultur til Danmark, og de giver københavnerne adgang til lokale råvarer fra Italiens 20 forskellige regioner. De seneste år er der sket meget nyt hos det italienske supermarked. I 2015 rykkede de ind i en kæmpe stålhal i Sydhavnen. I 2019 kom der nye ejere til, og i dag er niveauet højere end nogensinde.

+ WHERE

Støbegodsvej 1
2450 København SV