OYSTER BAR
2003    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
200 DKK
99 DKK

Frit valg til alt hos POP UP 26 OYSTER i Indre By – Tag på østersbar og få alt fra østers til naturvin, champagne og cocktails

De byder på alt fra Gillardeau østers med caviar til det funky og eksperimenterende – friterede Limfjordsøsters og dybhavsøsters med syltede grønne jordbær, hyldeblomst, peberrod og stikkelsbær. Det er lidt over et halvt år siden, at POP UP 26 OYSTER slog dørene op for første gang. De nørder østers, naturvin, champagne og cocktails. De er en af landets første dedikerede østersbarer, og de ligger i underetagen af POP UP 26, som er den tidligere Noma-kok Mads Rye Magnussons restaurant.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos POP UP 26 OYSTER i Indre By. Køb ét eller flere værdibeviser. Smag Papillon stillehavsøsters med peberrodsfløde, ramsløgsolie og fermenterede stikkelsbær. Få Gillardeau østers au naturel eller med caviar. Nyd Perle Blanche østers fra den franske Atlanterhavskyst med sauce mignonette. Smag friterede Limfjordsøsters med sauteret spinat. Få Roumégous østers med fermenteret Tabascosauce og Krystale østers med syltede grønne jordbær og hyldeblomst. Få Village Bay dybhavsøsters med grape og hybenrose. Nyd Silex (hvidvin) fra François Le Saint i Sancerre. Få Obi Wine Keno Bulle (hvid) fra Domaine Geschickt. Nyd bio-champagne fra Vincent Couche og Malafemmena (sparkling) fra Vini di Filippo i Umbria. Smag Pinot Côtes du Jura (rød) fra Domaine des Ronces. Få Bollinger Brut Special Cuvée og Rosé Brut (sparkling) fra Hjelm Vingård på Møn. Nyd Aperol Spritz, Rhubarb Crush, Negroni, Snaps Bornholm & Tonic og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos POP UP 26 OYSTER
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. april 2022
  • Det kan være en god idé at reservere bord – reservation kan foretages via www.popup26.dk
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos POP UP 26 OYSTER
+ HOURS

Onsdag - lørdag, kl. 16-24

+ ABOUT

Lokalerne fordeler sig over to etager med separat østersbar og restaurant – og mens restauranten er en gastronomisk legeplads, der flere gange om året skifter mellem forskellige køkkener, så er østersbaren permanent. Hos POP UP 26 OYSTER byder de på østers, akkompagneret af naturvin, champagne og cocktails. Kokkene arbejder med unikke råvarer og smage, og maden tiltrækker gæster fra nær og fjern.

De ligger i et smukt københavnerhus fra 1789. Østersbaren er åben, og de kæmpe montrer bugner med østers lagt på bjerge af funklende iskrystaller. Hos POP UP 26 OYSTER henter de østers hjem fra Frankrig, Danmark og Canada. De åbner og tilbereder østers foran gæsterne. Kokkene er eksperimenterende, og de serverer østers, som du aldrig har smagt dem før.

+ WHERE

Store Regnegade 26
1110 København K