Bingcha
1001    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
150 DKK
75 DKK

Frit valg til alt hos Bingcha på Vesterbro – Asiatisk dessertcafé byder på alt fra bingsu til croffles, matcha-tiramisu, bubble tea og vietnamesisk kaffe

Køen af mennesker taler sit tydelige sprog, og alle, der havde troet, at en asiatisk dessertcafé ville være for niche til København, kan godt tro om igen! Hos Bingcha har de specialiseret sig i den koreanske udgave af shaved ice, kaldet bingsu. De laver matcha-tiramisu og croffles (croissant+vaffel). Køkkenet bugner med friske mangoer, meloner og lychee, som de bruger til deres asiatiske lemonader, og drikkekortet kan endnu mere end det. Her finder du bubble tea, vietnamesisk kaffe og matcha latte.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Bingcha på Vesterbro. Køb ét eller flere værdibeviser. Spis i den asiatiske dessertcafé eller bestil 'to go'. Smag Matcha Bingsu – shaved ice på et mix af havremælk og kondenseret mælk, toppet med matchastøv, hasselnøddeflager og matcha-is. Nyd Mango Bingsu med isflager, vaniljeis og frisk mango. Få Oreo Bingsu med knust Oreo og kondenseret mælk. Få Melon Bingsu med frisk melon og mynte. Smag croffles (croissant+vaffel) med is. Få tiramisu med ladyfingers dyppet i matchacreme. Nyd frugtteer med alt fra ananas-passionsfrugt til lychee og grape. Få asiatisk lemonade med jordbær-citron, passionsfrugt og matcha-hyldeblomst. Smag hjemmebrygget bubble tea, matcha latte, vietnamesisk kaffe og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Bingcha
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 3. marts 2022
  • Hvert værdibevis har en værdi af 150 kr. til frit valg hos Bingcha
+ HOURS

Tirsdag - søndag, kl. 11-19

+ ABOUT

Bingcha er som taget ud af en asiatisk millionby. Tempoet er højt, og dessertcaféen summer af liv og glade gæster. De laver alt on-site, og alt fra is til sirupper og creme bliver lavet fra bunden. De laver desserts & drinks only. Dessertcaféen er lille og intim, og der er konstant rift om de blot 16 siddepladser.

De er landets første asiatiske dessertcafé, og det er nu ét år siden, at de slog dørene op for første gang. De har plukket det bedste fra Asien – fra den koreanske shaved ice til de kinesiske og taiwanesiske frugtteer og lemonader. De laver kaffen Vietnamese style, og de bruger den japanske matcha i både deres desserter og drikke.

+ WHERE

Rosenørns Allé 6
1634 København V