POP UP
2750     SOLD
0    LEFT
- +
SOLD OUT
450 DKK
250 DKK

5-retters menu hos POP UP 26 i Indre By – Tidligere Noma-kok hylder vinterens råvarer

Han har skabt en gastronomisk legeplads i hjertet af København. Restauranten ligger i et smukt københavnerhus fra 1789, og det er et år siden, at de slog dørene op for første gang. Flere gange om året skifter kokkene tema, og de hylder nu vinterens råvarer. Hos POP UP 26 byder den tidligere Noma-kok Mads Rye Magnusson på gastronomi fra øverste hylde. Grøntsagerne er dyrket lokalt. Fiskene fanges i de skandinaviske farvande, og kødet kommer fra anerkendte danske gårde.

WHAT YOU GET

Få 5-retters menu hos POP UP 26 i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx laksetatar på sprødstegt toast med daikon, urtefløde og spiselige blomster. Få torsk med sauteret spinat, skalotteløg, syltet gulerod og citronskal. Nyd kartoffel glaseret med karamel, serveret med syltet kvæde, asier, æble og bacon stegt i brunet smør. Smag rosastegt andebryst og confiteret andelår med saltbagt rødbede og andesauce med appelsin. Få kirsebær-is på kondenseret mælk med mandelcreme, crumble, puffede ris og syltede kirsebær.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos POP UP 26
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 9. april 2022
  • Booking foretages via www.popup26.dk (i bookingmodulet vælg menuen ”POP UP Green”)
+ HOURS

Onsdag - lørdag, kl. 17:30-24:00

+ ABOUT

Tilgangen i køkkenet er legende, og anmeldelserne taler for sig selv. Hos POP UP 26 eksperimenterer kokkene med unikke råvarer og smage, og de sender gæsterne på en inspirerende smagsmæssig rejse. Kokkenes kærlighed til maden skinner igennem hver en servering, og smagene matcher alt det smukke, som øjet fanger.

Lokalerne fordeler sig over to etager med åben østersbar og restaurant, og modsat traditionelle restauranter så er profilen hos POP UP 26 ikke fast. Flere gange om året skifter kokkene mellem forskellige køkkener og stilarter. Teknikkerne er klassiske. Smagene er rene, og de byder på gourmetmad til priser, hvor alle kan være med.

+ WHERE

Jarmers Plads 1
1551 København V