Kystfisken
3250     SOLD
0    LEFT
- +
SOLD OUT
300 DKK
150 DKK

Frit valg til alt hos Kystfisken – Online fiskeforretning har åbnet op for levering i København og omegn! Få friskfangede fisk og skaldyr leveret til døren

Selvom man kan få fisk i supermarkedet, så sværger de fleste af os heldigvis til den lokale fiskeforretning. Men hvad hvis du kunne blive fri for turen til fiskeforretningen og i stedet få frisk fisk & skaldyr leveret direkte til døren? Både for at minimere madspild og for at sikre, at fisken er så frisk som overhovedet mulig... Kystfisken er din online fiskeforretning. De får bl.a. fisk fra kuttere, der sejler ud fra Hanstholm. Du vælger frit fra dagens fangst, og max 36 timer senere lander fisken foran din dør.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Kystfisken. Køb ét eller flere værdibeviser. Få friskfangede fisk og skaldyr leveret direkte til døren. Kystfisken har både hele, flåede og fileterede fisk – præcis som i en traditionel fiskeforretning. Få laksesteaks, laksesider og koldrøget Fanø-laks. Køb rødspættefileter og jomfruhummere fra Nordsøen. Få håndpillede koldtvandsrejer og linefangede blåmuslinger. Køb Vesterhavstorsk, mørksej og kullerfilet. Få helleflynder, kulmule og grønlandske pil-selv-rejer. Køb østers fra verdenskendte Marennes-Oléron. Få Rossini blinis og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses online hos Kystfisken – www.kystfisken.dk
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 24. februar 2022
  • 24 timer efter at du har købt dit værdibevis, kan det indløses på www.kystfisken.dk
  • Kystfisken leverer i postnummer 1000-2500 + 2770 + 2791 + 2800 + 2820 + 2870 + 2900 + 2920 + 2930 + 9000-9400
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Kystfisken
+ HOURS
+ ABOUT

I Danmark er vi omgivet af vand, og farvandene omkring os gemmer på Europas måske bedste spisefisk. Alligevel kan det ofte være svært at købe helt frisk fisk i nærområdet, og det er præcis, hvad Kystfisken ændrer på. De er en online fiskeforretning. De laver ikke måltidskasser, og de sælger ikke på abonnement. De er som en traditionel fysisk fiskeforretning, blot online, og det giver et hav af fordele.

Om natten er kutterne på havet, og tidligt om morgenen vender de tilbage til havn. Kl. 7:00 opdaterer Kystfisken dagens sortiment ud fra, hvad kutterne har fanget, og de morgenfriske kan begynde at bestille fra dagens fangst. Helt frem til kl. 11:00 kan man bestille med samme-dags- eller næste-dags-levering, og det sikrer dig friske fisk i en kvalitet, som du måske aldrig før har smagt.

+ WHERE

Auktionsgade 11
7730 Hanstholm