BIRD by the bottle
1500     SOLD
0    LEFT
- +
SOLD OUT
250 DKK
125 DKK

Frit valg til flaskecocktails hos BIRD by the bottle på Gammel Kongevej – Fyld barskabet op! Nyd landets måske bedste flaskecocktails derhjemme

Han er én af landets bedste bartendere, og han har leget med flaskecocktails lang tid før, at den slags blev hipt. Han har aldrig råbt højt om sig selv, i stedet har han ladet stederne skabe deres egen identitet. Peter Altenburg, manden bag GILT og Holmens Kanal, er på spil igen. Tilbage i juni åbnede han cocktailbaren BIRD, som to måneder senere fik 5 hjerter i Politiken. Hos BIRD nørder de cocktails på højeste niveau, og de har netop åbnet in-house bottle shop, så du kan købe deres cocktails med hjem.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til flaskecocktails hos BIRD by the bottle på Gammel Kongevej. Køb ét eller flere værdibeviser. Gå på opdagelse i bottle shoppen og få flaskecocktails til barskabet derhjemme (BIRDs flaskecocktails har lige så lang holdbarhed som ren spiritus). Få fx Popcorn Boulevard lavet på bourbon, mandel, popcorn-vermouth og rød Amaro. Køb Pear + Sage Gimlet med gin, pære, salvie, æblesyre og limeinfuseret vermouth. Få Painkiller med Veritas rom, kokos, orange bitters og ananas. Få Bonfire Manhattan lavet på whisky, mezcal, Amaro, coffee bean vermouth og frisk grapefrugt. Køb Tiki Hibiki med vildgæret mexicansk rom, lime og fersken. Få Sazerac Blanc på ulagret cognac, absint, Peychaud’s bitters og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos BIRD by the bottle
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 27. januar 2022
  • Hvert værdibevis har en værdi af 250 kr. med frit valg til flaskecocktails hos BIRD by the bottle
+ HOURS

Bottle shop
Tirsdag - torsdag, kl. 16-20
Fredag - lørdag, kl. 14-18

+ ABOUT

Bartenderne får det umiddelbart velkendte til at smage nyt og overraskende. De plukker vilde urter og bær, og de laver egen gin, vodka og blended bourbon. Hos BIRD hylder de det klassiske, der altid er sjovt at drikke, og de laver nyfortolkninger af kendte cocktails, som får intensiverende eller afdæmpende twists for at ramme den helt perfekte balance.

Stilen i cocktailbaren er nordisk, og hylderne bugner med små medicinagtige flasker med færdigblandede cocktails. Alt bliver lavet fra bunden, og intet er overladt til tilfældighederne. Hos BIRD mikser de cocktails i fantastiske omgivelser. I mere end 20 år har Peter Altenburg tiltrukket cocktailentusiaster fra ind- og udland, og nu har han endelig åbnet kombineret cocktailbar og bottle shop på Frederiksberg.

+ WHERE

Gammel Kongevej 102
1850 Frederiksberg C