Anbefalet af Politiken: 2 rolex combos + 2 øko sodavand hos UGood i Jægersborggade – Smag afrikanske fladbrød med omelet, friskt grønt, sweet potato fries og kylling

Simon Evers
Head Concierge
2500 købt
300,-    /    150,-

Bed om en rolex i Uganda og du får noget helt andet, end det du forventer! Ugandas mest populære street food staves som urmærket – navnet kommer af “rolled eggs”, og verdens første rolex joint uden for Afrika ligger faktisk i København. Hos UGood nørder de den populære ugandiske rolex, som laves både klassisk samt med twist. De har vundet Publikumsprisen ved Street Food om Søerne. De har trukket overskrifter i ind- & udland, og de er med på Politikens liste over byens bedste billige måltider.

Det får du

Få 2 rolex combos + 2 øko sodavand hos UGood i Jægersborggade. Spis i byens rolex joint eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle rolex på kortet, og hertil får du sweet potato fries, dip og sodavand. Smag fx Rolex Supreme i hjemmelavet chapati med let krydret omelet, slow cooked kylling, stegt rødkål, tomat, gulerod, myntemarineret peberfrugt og peanut sauce. Få Rolex Omega Vegan med sweet potato fries, gulerod, tomat, peberfrugt og captain sauce. Få Rolex Original med omelet, tomat, rødkål, persille og chilimayo. Nyd sweet potato fries og valgfri dip. Vælg mellem alt fra captain sauce til hvidløgsmayo, chilimayo og peanut sauce. Få økologisk sodavand med citron, ingefær, appelsin og mango.

UGood

Jægersborggade 39
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,9)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos UGood
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 17. marts 2022

Sagt af andre

Noget af det bedste, jeg nogensinde har smagt!
God mad, god stemning og nice mennesker.
Helt klart en favorit i København!
Fantastisk mad! Jeg kan ikke vente med at komme igen.
Spændende afrikansk street food – vi er fans...
Kan på det varmeste anbefales!

Af Philip, Sally, Mette, Kasper, Lilian & Natasha – Kilde: Facebook

Om UGood

I flere år kørte han i food truck fra madmarked til madmarked, og i 2020 slog han så dørene op til den første rolex joint uden for Afrika. Sylvester Bbaale er født i Uganda og opvokset på Falster, og med UGood hylder han det ugandiske køkken. Selve rolex’en blev opfundet i 2001 som street food til studerende – dens popularitet eksploderede kort tid efter, og i dag er rolex’en én af Ugandas nationalretter.

De henter avocadoer, sukkerør og jackfruit hjem fra Uganda. De får friske grøntsager fra små danske gårde, og de bruger økologisk frilandskylling fra Dalbakkegaard på Lolland-Falster. Hos UGood er råvarerne i særklasse, og opskrifterne er gået i arv gennem generationer. I det åbne køkken laver de alt fra klassisk ugandisk rolex til varianter, som man aldrig før har set.

 

Åbningstider

Tirsdag - søndag, kl. 12-21

300,-    /    150,-
UDSOLGT
2500 købt

UDSOLGT!

UGood

Jægersborggade 39
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,9)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos UGood
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 17. marts 2022
UDSOLGT