People Like Us
1006     SOLD
0    LEFT
- +
SOLD OUT
400 DKK
200 DKK

Adventskalender med 8 øl fra People Like Us på Amager – Mikrobryggeri laver social innovation og brygger øl på verdens bedste bryggerier

De er et socialt bæredygtigt mikrobryggeri med øl i verdensklasse, og senere i dag bliver det offentliggjort, at de er nomineret til Årets Danske Bryggeri 2021. Hos People Like Us skaber de job til mennesker, der ikke kan bestride et almindeligt arbejde, og deres historie har vakt genklang verden over. De er nomadebryggere med bottle shop på Amager. De brygger deres øl på nogle af verdens bedste bryggerier, og de laver collabs med alt fra BrewDog til Goose Island, Mikkeller, To Øl og ÅBEN.

WHAT YOU GET

Få adventskalender med 8 øl fra People Like Us. Beviset kan indløses i People Like Us’ bottle shop på Amager. Forkæl en du holder af med en skummende optakt til jul. I kalenderen er der hver advent 2 forskellige øl – alt fra IPAs til session IPAs, pilsnere, stouts og sours.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos People Like Us på Amager
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 28. november 2021
+ HOURS

Mandag - tirsdag, kl. 10-18
Onsdag, kl. 10-19
Torsdag - fredag, kl. 10-20
Lørdag, kl. 12-20
Søndag, kl. 12-18

+ ABOUT

Hos People Like Us giver de mennesker med alt fra ADHD til PTSD mulighed for at få et job og en mening i tilværelsen. De konkurrerer på lige vilkår med alle andre. Deres øl er i en klasse for sig, og de har bevist, at tolerante og inkluderende arbejdspladser sagtens kan være ensbetydende med serious business.

”Rundt om i verden er der bryggerier, der skubber på for at skabe social forandring. Og et af de mest imponerende er People Like Us i København”, skrev The Guardian… Der er ingen tvivl om, at visionen er fremragende, og det samme er øllet! Hos People Like Us er bryggernes tilgang eksperimenterende. Øludvalget er konstant i rotation, og det spænder over alt fra pilsnere til IPAs, DIPAs, portere og fruited sours.

+ WHERE

Vermlandsgade 2
2300 København S