Fresh.Land
4675    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
259 DKK
125 DKK

4 kg øko avocadoer fra Fresh.Land leveret til din dør – Start-up disrupter fødevareindustrien og byder på avocadoer, som du aldrig har smagt dem før

”Sådan får du dit livs avocadoer”, skrev Berlingske… Avocadoerne er cremede og med en smag så god, at du aldrig får lyst til at købe dem andetsteds. De er dyrket i balance med naturen med vand fra bæredygtige kilder. De har aldrig været i modningskamre eller kølelagre. Det her er avocadoer fra træer i Andalusien, som Fresh.Land leverer fra landmanden til din dør. Ingen mellemmænd. Blot en kasse med avocadoer, som modner på naturlig vis, og som sikrer dig perfekte avocadoer til en hel måned.

WHAT YOU GET

Få 4 kg økologiske avocadoer fra Fresh.Land inkl. levering til din dør. Avocadosæsonen er netop startet, og du kan nu smage dit livs avocadoer. Avocadoerne plukkes først fra træerne, efter at du har bestilt, og det sikrer den ultimative friskhed og smag samt en lang holdbarhed. Stil din avocadokasse ved 10-15 grader. Tag en håndfuld af avocadoerne, læg dem i et rum med stuetemperatur, og efter én uge er de spiseklare. Gentag dette løbende og herved har du perfekte, spiseklare avocadoer i en hel måned frem. Uden sorte pletter, strimler og spild.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses online hos Fresh.Land
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. december 2021
  • 24 timer efter at du har købt dit værdibevis, kan du bestille din avocadokasse på www.fresh.land/dk/product/oeko-avocado-esp
  • Fresh.Land leverer til hele Danmark
+ ABOUT

De forkorter vejen fra jord til bord, og de åbner vores øjne for, at de råvarer, som vi spiser, ikke altid er så friske, som vi går og tror. Hos Fresh.Land får du direkte adgang til landmændene. Du bestiller forud for deres høst, og du får friske råvarer leveret til døren med smag og duft, som havde du høstet dem selv.

Fresh.Land disrupter fødevareindustrien, og de gør gode ting for både dig og mig, landmændene og miljøet. Friskheden gør en verden til forskel. Landmændene får en fair betaling, og råvarerne kommer hver uge helt friske fra træerne og marken. Deres nytænkning af fødevareindustrien gør en kæmpe forskel i forhold til CO2 & madspild, og derfor er Fresh.Land udnævnt som Climate Solver af WWF Verdensnaturfonden.

+ WHERE

Indiakaj 20
2100 København Ø