KUKU
1008     SOLD
0    LEFT
- +
SOLD OUT
250 DKK
125 DKK

2 hovedretter + 2 drikke hos KUKU i Nordvest – Iransk food truck laver mad så god, at du føler dig heldig, når du spiser den

Man kunne tro, at et ukendt iransk køkken og en food truck i dansk efterårsvejr ville være en op-ad-bakke-mission for et nyt sted. Men KUKU har ramt noget særligt, og rygtet er løbet stærkt. De laver mad så god og med en ”umage, der gør, at man føler sig som et heldigt menneske, når man spiser”, skrev Politiken. Hver dag lægger hundredvis vejen forbi. Gæsterne spiser på pladsen eller tager maden med hjem, og det er ikke et sjældent syn at se folk spise i deres parkerede biler i området omkring.

WHAT YOU GET

Få 2 hovedretter + 2 drikke hos KUKU i Nordvest. Spis ved food truckens borde eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem Ghormeh Sabzi og Gheymeh, og du vælger selv, om du vil have retterne med kød eller i veganske udgaver. Smag Ghormeh Sabzi med langtidsbraiseret okse eller svampe, safranris, gurkemeje, lime og kidneybønner – hertil Shirazi-salat og dressing på vegansk yoghurt med agurk, dild og mynte. Få Gheymeh med braiseret okse eller stegt aubergine, flækærter, tørret lime og tomat, toppet med safranris, Shirazi-salat og Mast-o-Khiar. Få Coca-Cola, Faxe Kondi, iranske sodavand og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos KUKU
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 27. januar 2022
+ HOURS

Mandag - søndag, kl. 12-20

+ ABOUT

For Sean Pakbaz er drømmen om KUKU mere end ti år gammel. Siden han var barn, har han elsket at lave mad og særligt fra det iranske køkken, som er så forbavsende ukendt for de fleste af os. Sidste år besluttede han sig for at teste sin drøm. Han kørte fra madmarked til madmarked, lavede pop-ups og fik altid udsolgt. I starten af i år fik han så ny food truck og for første gang en fast adresse.

Smagene er milde, retterne aromatiske og aldrig stærke. I det iranske køkken bruger de store mængder af grøntsager og krydderurter, og deres raffinerede simreretter har gjort køkkenet kendt i nabolandene. Som de første i Danmark er KUKU nu gået all-in på det iranske. Opskrifterne er gået i arv gennem generationer, og de har fået nordisk twist. Smagene er unikke, og kødet er så mørt, at det kan skæres med en ske.

+ WHERE

Lygten 2
2400 København NV