GAO
1015    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
250 DKK
125 DKK

Frit valg til alt hos GAO på Østerbro – Hip Hong Kong inspireret dumplingbar har åbnet ny location

De har trukket overskrifter i ind- og udland, og de er med på Politikens liste over byens bedste billige måltider. De åbnede deres første dumplingbar i 2016, og de laver alt fra bunden efter gamle kinesiske opskrifter. Hos GAO kommer gæsterne fra nær og fjern, og smagene er vanedannende. Universet er prydet med rå vægge, planter og neonskilte, og det er under et halvt år siden, at de åbnede deres nyeste location – en Hong Kong inspireret dumplingbar med Kartoffelrækkerne som nabo.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos GAO på Østerbro. Køb ét eller flere værdibeviser. Spis i dumplingbaren eller bestil 'to go'. Smag Hong Kong dumplings med svinekød og kål, toppet med forårsløg og sesam. Få Mushroom dumplings med årstidens svampe, grillet hvidløg og gulerod. Få Spicy Pork dumplings, Spinach dumplings og friterede Chicky dumplings med marineret kylling og forårsløg. Nyd kolde og varme side dishes. Få bok choy med ristet hvidløg og sød soja. Få veggie noodle soup og spicy salat med svampe. Smag dobbeltfriteret tofu med chilimayo og nudler med gulerod i peanutsauce. Nyd asiatiske øl, sodavand, hyldeblomst og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos GAO Dumpling Bar på Østerbro
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 12. januar 2022
  • Hvert værdibevis har en værdi af 250 kr. til frit valg hos GAO Dumpling Bar
+ HOURS

Monday - Sunday 12:00-21:30

+ ABOUT

I 2016 slog GAO dørene op for første gang. De havde omdannet et gammelt lokale i Blågårdsgade til Danmarks første dumplingbar, og anerkendte kinesiske kokke blev fløjet ind. Det er gået stærkt for GAO, der på fem år har udviklet sig til en lille kæde af dumplingbarer, og de bliver ved med at udvide køkkenet for blot at kunne følge med.

Hos GAO sværger kokkene til de oldgamle kinesiske teknikker, og de laver alt i hånden. Først åbnede de dumplingbar på Nørrebro, så på Vesterbro og nu også Østerbro. De er inspireret af Hong Kongs små gadekøkkener, og stemningen får gæsterne til at drømme sig mod den pulserende millionby i Asien.

+ WHERE

Øster Farimagsgade 27
2100 Copenhagen Ø