Meille
3510    SOLD
- +
EXPIRED
350 DKK
199 DKK

4-retters menu hos Michelin-anbefalede Meille i Indre By – Tidligere Noma-kok byder på topanmeldt nordisk gastronomi

Han har slået sine folder på alt fra Noma til Geranium, Falsled Kro og El Bulli. For fem måneder siden blev det til 5 stjerner i Berlingske, og igen i år har Michelin fremhævet hans restaurant som én af landets bedste. Hos Meille byder den tidligere Michelin-kok Mads Rye Magnusson på topanmeldt nordisk gastronomi. Råvarerne hentes hjem fra små lokale landbrug, og stemningen er afslappet. Her byder nogle af Danmarks dygtigste kokke på gourmet-light til priser, hvor alle kan være med.

WHAT YOU GET

Få 4-retters menu hos Michelin-anbefalede Meille i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx bagte jordskokker med confiterede bøgehatte, ramsløgskapers og sauce på høost. Få rimmet kammusling med røgede mandler, porreaske, purløgsemulsion og vilde urter. Nyd braiseret kalv eller Grambogård-gris med grillet broccolini, persillestøv og glace på æbler og rosmarin. Få hvid chokolademousse med brombærsorbet og kærnemælksgranité, toppet med krystalliseret hvid chokolade og frysetørrede solbær.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Meille
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Menuen serveres tirsdag - søndag, kl. 17-24
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 3. februar 2022
  • Booking foretages via www.restaurant-meille.dk
+ HOURS

Frokost
Tirsdag - søndag, kl. 12-15

Aften
Tirsdag - søndag, kl. 17-24

+ ABOUT

Køkkenet er nordisk, og kokkene er nogle af landets bedste. I hyggelige Sankt Peders Stræde kreeres der gastronomi med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Grøntsagerne er dyrket lokalt. Fiskene fanges i de skandinaviske farvande, og kødet kommer fra anerkendte danske gårde. Der er fuld smæk på smagen, og alt er tilberedt fra bunden med omhu og kærlighed til håndværket.

Hos Meille er tilgangen udfordrende, og alt er efter køkkenchef og ejer Mads Rye Magnussons personlige smag. Den tidligere Michelin-kok har modtaget topanmeldelser samt udmærkelse i Michelin-guiden, og de smukke restaurationslokaler bidrager til en fantastisk helhedsoplevelse.

+ WHERE

Sankt Peders Stræde 24A
1453 København K