København Kombucha
750     SOLD
0    LEFT
- +
SOLD OUT
311 DKK
155 DKK

2 flasker kombucha fra København Kombucha inkl. levering – Her er kombuchaen, som serveres på nogle af landets førende Michelin-restauranter

De leverer kombucha til Jordnær, Kiin Kiin og Alouette. De producerer alt ved håndkraft, og de har egen kombuchafabrik i Nordhavn. Hos København Kombucha er de inspireret af de gamle asiatiske kombuchatraditioner, som de giver nordisk twist og raffinement. Kombuchaen er vildgæret og vinøs. Den hældes på champagneflasker og indeholder nærmest ingen alkohol (<1,2%). I 2019 vandt de Produktprisen ved Sol over Gudhjem, og siden da er det gået stærkt for den danske kombucha-startup.

WHAT YOU GET

Få 2 flasker kombucha fra København Kombucha. Du får København Kombuchas to signaturvarianter samt levering til pakkeshop. Smag prisvindende Hidcote Blue – dobbeltfermenteret kombucha med bløde noter af lavendel, citrus og ingefær. Få Rosa Rugosa infuseret med hibiscus og rosenblomst. Nyd kombucha til maden, til fyraften eller fest – et lav-alkoholisk alternativ til vin og champagne.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses i København Kombuchas webshop
  • Værdibeviset kan anvendes fra 6. oktober til og med den 18. november 2021
  • Indløsning foretages på www.bitly.com/39FLkQR. Her skal du indtaste leveringsadresse, værdibeviskode etc.
  • København Kombucha leverer til hele Danmark
+ HOURS

Lørdag, kl. 10-14

Der er åbent hver lørdag. Herudover er der ekstraordinært åbent fredag den 7. oktober, kl. 12-17.

+ ABOUT

Nordiske bobler lavet på fermenteret te – vildgæret, økologisk samt med minimal indblanding og manipulation. København Kombucha har bevist, at festlige øjeblikke ikke nødvendigvis behøver at inkludere alkohol, eller hvert fald ikke ret meget. De eksperimenterer med unikke råvarer og smage, og de tager afsæt i den traditionelle kombucha, som asiaterne har svoret til i mere end 2000 år.

Det tog Louise Benkjær Limbach små to år samt hundredvis af opskrifter og tests, før København Kombucha i 2019 blev en realitet. Inspirationen kommer fra hendes mere end 10 år i udlandet og manglen på lav-alkoholiske drikkealternativer i Danmark. Og hvilken start! Inden København Kombucha nåede at sende deres første flasker på markedet, så vandt de én af landets mest eftertragtede produktpriser.

+ WHERE

Sundkrogsgade 50
2150 Nordhavn