Hooked Seafood
7417     SOLD
- +
EXPIRED
320 DKK
160 DKK

2 fish and chips + 2 sodavand/øl hos Hooked på Nørrebro, Vesterbro, Frederiksberg, Christianshavn og i Carlsberg Byen – Hip fiskerestaurant stormer frem

De laver fish and chips på panko-paneret mørksej med dobbeltfriterede fritter, pea-mint mash og tartare sauce. De er anbefalet af alt fra Politiken til Lonely Planet, og de er kåret som Byens Bedste. Hos Hooked er stilen casual, og restauranterne er prydet med hvide klinker, planter og rå beton. De har slået benene væk under gæster og madanmeldere, og de bruger fisk fanget bæredygtigt i de danske farvande. På fem år har de åbnet 4 locations, og om en måned slår de også dørene op på Christianshavn.

WHAT YOU GET

Få 2 fish and chips + 2 sodavand eller øl hos Hooked på Nørrebro, Vesterbro, Frederiksberg, Christianshavn og i Carlsberg Byen. Spis i én af restauranterne eller bestil 'to go'. Smag fish and chips på mørksej marineret i yoghurt med karry, cayennepeber og røget paprika – vendt i mel, æg og sprød panko. Få dobbeltfriterede fritter med pea-mint mash og tartare sauce eller vælg mixed greens med spidskål, edamame, thai-basilikum og gomadressing. Nyd valgfri sodavand eller Hooked-øl. Vælg mellem alt fra Coca-Cola til Squash, Faxe Kondi og Hooked Pilsner brygget i samarbejde med To Øl.

CONDITIONS

  • Værdibeviset kan indløses i alle Hookeds restauranter
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 30. marts 2022
  • Bordreservation kan foretages via www.gethooked.dk (ikke et krav). Takeaway skal bestilles i selve restauranten
+ HOURS

Nørrebro
Mandag - søndag, kl. 12:00-22:00

Kødbyen
Mandag - søndag, kl. 12:00-22:00

Carlsberg Byen
Mandag - torsdag, kl. 17:00-22:00
Fredag - søndag, kl. 12:00-22:00

Frederiksberg
Mandag - torsdag, kl. 17:00-22:00
Fredag - søndag, kl. 12:00-22:00

Christianshavn
Mandag - søndag, kl. 12:00-22:00

(køkkenet lukker alle dage kl. 21 – gælder alle locations)

+ ABOUT

De er Danmarks svar på de hippeste fiskerestauranter i England og USA, og de har bevist, at god fisk ikke nødvendigvis skal nydes ved borde med hvid duge. De har trukket overskrifter i landets største aviser, og anmeldelserne taler for sig selv. Hos Hooked bruger de friskfanget fisk af ypperste kvalitet. Stilen er uprætentiøs, smagene er unikke, og maden serveres i bedste street food stil på store stålbakker.

De startede med en marineblå food truck tilbage i 2016, og i dag ligger de på nogle af byens bedste adresser. De har kombinerede restauranter & take aways. Universet er gennemført, og alt laves fra bunden. På blot fem år har Hooked skabt én af landets hippeste restauranter. Her er der ingen fine fornemmelser og altid god stemning.

+ WHERE

Nørrebro
Nørrebrogade 59
2200 København N

Kødbyen
Halmtorvet 34
1700 København V

Carlsberg Byen
Købkes Plads 36
1770 København V

Frederiksberg
Smallegade 20B
2000 Frederiksberg

Christianshavn
Torvegade 22
1400 København K