NOSH
1503     SOLD
0    LEFT
- +
SOLD OUT
218 DKK
109 DKK

2 shawarma roll combos hos NOSH – Holdet bag verdens bedste falafel har åbnet shawarma joint på Østerbro

I 2018 vandt de verdensmesterskabet i falafel, og nu går holdet bag Nordisk Falafel all-in på shawarma med ny shawarma joint på Østerbro. Konceptet har været et lille år undervejs, og opskriften er nørdet til perfektion. Hos NOSH har de helliget sig én ting – nemlig shawarmaen. De bruger flank steak, som marineres i 48 timer, før kødet langtidsgrilles på kæmpe spyd. De har friske salater, hjemmelavet hummus, tzatziki og dressinger, og brødet bages i stenovne efter gamle arabiske opskrifter.

WHAT YOU GET

Få 2 shawarma roll combos med fritter og drikke hos NOSH på Østerbro. Spis i den lille shawarma joint eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle shawarma rolls på kortet. Smag Original Roll med shawarma, hummus, syltet agurk, marineret rødkål, salat og yoghurt-tahin-dressing. Få NOSH Roll med shawarma, tzatziki, kål og syltet rødløg. Få Fries Roll med shawarma, fritter, hummus, syltet agurk, marineret rødkål og yoghurt-tahin. Nyd sprøde fritter og valgfri sodavand eller ayran. Vælg mellem alt fra Coca-Cola til Faxe Kondi, Pepsi og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos NOSH
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 9. december 2021
+ HOURS

Mandag - torsdag, kl. 12-21
Fredag, kl. 15-21
Lørdag - søndag, kl. 12-21

+ ABOUT

Yusef Houji løfter sløret for, hvad han mener er den ultimative shawarma. I 2018 åbnede han Nordisk Falafel, som under ét år efter blev kåret som verdens bedste, og sammen med resten af holdet kaster han sig nu også over shawarma. Det er to måneder siden, at NOSH slog dørene op. De har få siddepladser, og lokalet er hipt og super minimalistisk – for her er det shawarmaen, der fortjener al opmærksomheden.

De er inspireret af den traditionelle shawarma fra Palæstina. De har i månedsvis eksperimenteret med forskellige opskrifter, og de har fundet frem til, at kødet opnår en helt særlig smag og mørhed, når det marineres i blendede cashewnødder. Hos NOSH tager kokkene shawarmaen til et nyt niveau, og de sikrer, at det søde, saltede, syrlige og saftige er i spil i hver en bid.

+ WHERE

Nordre Frihavnsgade 55
2100 København Ø