Restaurant Mes
2501     SOLD
0    LEFT
- +
SOLD OUT
450 DKK
250 DKK

5-retters menu hos Michelin-anbefalede Mes i Indre By – Tidligere Noma-kok byder på topanmeldt nordisk gastronomi

Han har slået sine folder på alt fra Noma til Geranium og El Bulli, og han har pustet nyt liv i den gastronomiske superliga. Hos Mes byder den tidligere Michelin-kok Mads Rye Magnusson på topanmeldt nordisk gastronomi. Grøntsagerne er dyrket lokalt. Fiskene fanges i de skandinaviske farvande, og kødet kommer fra anerkendte danske gårde. Invitér venner, familie og kæreste med på én af byens bedste restauranter – anbefalet af Michelin og tildelt 5 stjerner i Berlingske.

WHAT YOU GET

Få 5-retters menu hos Michelin-anbefalede Mes i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx grød på solsikkekerner med brunet smør, solbær og friskhøvlet Havgus. Få tatar af kalveinderlår med syltede tyttebær, timianblomster og enebærmayo. Nyd rødbede-ravioli med sauteret and, østershatte, hasselnødder og røget marv. Smag okse med grillet salatløg, gulerod og løvstikkeolie. Få krydderkage med hvid chokolade-is, valnøddecrumble og brombær.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Mes
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 26. februar 2022
  • Booking foretages via www.restaurant-mes.dk
+ HOURS

Onsdag - lørdag, kl. 17:30-24:00

+ ABOUT

Berlingske skrev ’Et lille MESterværk’, og fire år i træk er de blevet anbefalet af Michelin. Hos Mes kreeres der nordisk gastronomi på lokale råvarer i sæson. Tilgangen er udfordrende, og alt er efter køkkenchef og ejer Mads Rye Magnussons personlige smag. Han har arbejdet på nogle af verdens fineste restauranter, og nu byder han på gourmet-light til priser, hvor alle kan være med.

Vinkortet er en fortælling i sig selv, og det spænder primært over franske og tyske vine. Maden tilberedes med kærlighed til håndværket, og alt er afstemt til perfektion. Hos Mes spiller råvarerne en hovedrolle, og der er smæk på smagen. Omgivelserne er fantastiske, og restauranten er prydet med panoramavinduer, vilde planter og en endevæg af mos i alskens grønne nuancer.

+ WHERE

Jarmers Plads 1
1551 København V