Jagger Christianshavn
6515     SOLD
- +
EXPIRED
320 DKK
150 DKK

2 burgermenuer + 6 real nuggets hos Jagger på Christianshavn – Populær burgerbar har åbnet endnu en location

De er inspireret af McDonald’s og er ejet af den tidligere Michelin-kok Rasmus Oubæk. På fem år har de åbnet 11 locations, og for tre måneder siden slog de dørene op på Christianshavn. Hos Jagger nørder de burgere på et niveau, som de færreste ville gide, og råvarerne hentes hjem fra små danske landbrug. Køerne har græsset frit på de jyske sletter, og kyllingerne er velfærdsmærket. De bager briochebollerne i eget mikrobageri, og alt fra kødet til bollerne er økologisk.

WHAT YOU GET

Få 2 burgermenuer med fritter og drikke + 6 real nuggets hos Jagger på Christianshavn. Spis i restauranten eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle burgermenuerne på kortet. Smag Jagger Burger i hjemmebagt briochebolle med friskhakket dansk oksekød, tomat, salat, løg, pickles, cheddar og Jagger-sauce. Få Fried Chicken Burger med dansk velfærdskylling, salat, pickles og chipotle-mayo. Nyd Cheeseburger, Hamburger og Fried Halloumi Burger. Få Veggie Burger med svampe-patty, tomat, salat, løg, cheddar, ketchup, sennep og mayo. Få real nuggets lavet på velfærdskylling. Nyd sprøde fritter og valgfri sodavand, lemonade eller dåseøl. Vælg mellem alt fra Coca-Cola til Squash, Carlsberg Pilsner og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Jagger på Christianshavn (husk at du kan bestille online, jf. nedenfor)
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 9. december 2021
  • Du har frit valg mellem alle burgermenuerne på kortet (Double Burger Menu undtaget)
  • For takeaway: Hvis du vil slippe for at stå i kø, så kan du bestille på forhånd via www.jagger.dk
+ HOURS

Mandag - onsdag, kl. 11-21
Torsdag - lørdag, kl. 11-22
Søndag, kl. 11-21

+ ABOUT

Allerede inden de slog dørene op i 2016 havde de trukket overskrifter i landets største medier – og på de vildeste aftener blev de nødt til at melde alt udsolgt, efter et par tusinde burgere var blevet langet over disken. Konceptet havde ligget i støbeskeen længe, og den tidligere Michelin-kok Rasmus Oubæk havde gjort sit forarbejde. McDonald’s var blevet nærstuderet, og københavnerne var sultne efter kvalitet.

Ingen genveje eller snyd. Det er enkelt. Det er ærligt. Og frem for alt vildt lækkert. Hos Jagger bliver alt lavet fra bunden på gode råvarer, og restauranterne er indrettet efter amerikansk forbillede med et twist af dansk design. Politikens madanmelder var en tur forbi og blev blæst omkuld. Jagger fik 6 hjerter, og Politiken skrev; ”Jagger er sådan en burgerbar, man ellers kun kan drømme om”.

+ WHERE

Prinsessegade 59
1422 København K