VAKKA Tea Bar
1877    SOLD
- +
EXPIRED
100 DKK
50 DKK

Frit valg til alt hos VAKKA i Elmegade – Ny tebar byder på alt fra klassisk varm te til cold brew, te-latte, kombucha, softice og te i løsvægt, så du kan brygge te derhjemme

Parkér din forforståelse af te for en stund... For godt nok brygger VAKKA klassisk varm te, men de laver meget mere end det. Har du fx smagt te-latte, te-softice eller te-baserede cocktails? Eller hvad med ægte kombucha? I Elmegade har én af byens første dedikerede tebarer slået dørene op. De får te hjem fra bæredygtige plantager, de sælger teen i løsvægt og bruger den i deres drikke. Bag tebaren står den kinesiske iværksætter Pu Wang og Nikolaj Brøndsted – én af landets bedste bartendere.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos VAKKA i Elmegade. Køb ét eller flere værdibeviser. Smag alt fra klassisk varm te til cold brew og te-latte med cremet mælk. Få hjemmelavet kombucha i glas eller på flaske. Få te-softice, iste og te-baserede cocktails. Smag Oolong Colada lavet på Plantation Rum, kokos, ananas og kombucha. Nyd Green Teaquila med grøn te, Arette Blanco tequila og hyldeblomst. Køb te i løsvægt, så du kan brygge te derhjemme. Få alt fra grøn te til sort te og Oolong hentet hjem fra store og små bæredygtige plantager. Køb bryggeudstyr, snacks og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos VAKKA
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 2. december 2021
  • Hvert værdibevis har en værdi af 100 kr. til frit valg hos VAKKA
+ HOURS

Mandag - fredag, kl. 12-18
Lørdag - søndag, kl. 12-17

+ ABOUT

Det vrimler med gode kaffebarer i København, men der er langt færre steder at gå hen, hvis man er vild med te – både den klassiske og innovative af slagsen. For to måneder siden åbnede VAKKA i Elmegade, og tebaren er nem at overse, for den er ikke ret stor. Men her brygger de te på seriøst højt niveau, og de laver te-baserede drikke, som ingen har lavet før i Danmark.

De arbejder med nogle af verdens fineste teer, som de får hjem fra bæredygtige plantager i Kina. De respekterer traditionerne, og de skaber gode vilkår for alle i værdikæden. Hos VAKKA kombineres Pu Wangs netværk i teverdenen med Nikolaj Brøndsteds fortid som medejer af cocktailbaren Brønnum. De storsatser på te, og de eksperimenterer med unikke smage og kombinationer.

+ WHERE

Elmegade 14
2200 København N