VAGO
1353    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
595 DKK
325 DKK

6-retters menu hos VAGO på Vesterbro – Ny bæredygtig restaurant er åbnet med drivhus og vilde planter

I 5 år var portugisiske João Miragaia køkkenchef på Gro Spiseri. Han var med fra den spæde start, og han var med til at skabe én af byens førende restauranter inden for bæredygtighed og urban farming. For 2 år siden kom brasilianske Gustavo Cigagna så til landet. Han blev Joãos souschef, og i starten af juli i år gik de solo med egen restaurant. Hos VAGO er de inspireret af alverdens køkkener. De bruger økologiske råvarer fra lokale landbrug, og bæredygtighed er nøgleordet for alt, hvad de laver.

WHAT YOU GET

Få 6-retters menu hos VAGO på Vesterbro. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx brød med mascarpone og hindbærglaze, toppet med sprød crumble. Få dansk jomfruhummer med æggeblomme og brændt løgcreme. Få grillede østershatte med dehydreret tomat, hjertesalat og vinaigrette på peberrod. Nyd BBQ-marineret gris med pickles og honningcrumble. Smag stegt sandart med porreolie, sprødt fiskeskind og grillet brød. Få tærteskal med hindbær, persille-granita og frisk mynte.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos VAGO
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 10. marts 2022
  • Booking foretages via www.vagorestaurant.dk
+ HOURS

Onsdag - lørdag, kl. 17-24

+ ABOUT

Restauranten er prydet med naturtræ, kaktusser og blottede murstensvægge. De har eget drivhus med citrontræer, spisepladser og vilde planter. Hos VAGO laver kokkene fusionsgastronomi i grønne omgivelser. De har overtaget underetagen på Axel – et af Guldsmedens hoteller. Gårdhaven er jungelagtig, køkkenet er åbent, og kokkene sender gæsterne på rundrejse i en verden af forskellige smage.

Menuen skifter efter, hvad der kommer friskt ind fra gårdene. Alt er økologisk og dyrket lokalt. Hos VAGO hylder de friskhed, og de værner om naturen. Kokkene kommer fra Portugal, Brasilien, Italien og USA. Teknikkerne er klassiske, tilgangen er eksperimenterende, og fælles for kokkene er, at de brænder for bæredygtighed og seriøst god mad.

+ WHERE

Istedgade 12
1650 København V