Økoskabet
2934    SOLD
- +
EXPIRED
300 DKK
150 DKK

Frit valg til alt hos Økoskabet – Nyt koncept trækker overskrifter! Få alt fra friskristede kaffebønner til nødder, kombucha, chokolade, spiritus, æg og friskt grønt fra markerne

De giver københavnerne adgang til nogle af landets bedste mad- & drikkevarer. Producenterne er små og mellemstore. De er 100% økologiske eller på vej til at blive det – og fælles for dem er, at de alle laver noget helt unikt. Økoskabet bringer danske landmænd, fødevare- og drikkeproducenter til byen. Det er to måneder siden, at de satte deres første økoskab op. I dag har de otte, og om én måned har de 20 skabe spredt ud over København. Kunderne bestiller online og henter varerne i et af skabene. Det er bæredygtigt, og det gør det nemt at handle lokalt.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Økoskabet. Køb ét eller flere værdibeviser. Du får varerne leveret til et økoskab efter dit valg, og der står skabe over alt i byen. Få kakaosnacks og rå smørbar chokolade fra det lille australsk-danske kakaofirma Pods of Beans. Køb friskristede kaffebønner fra Risteriet og håndhøstet Lava Salt fra Saltverk. Få dansk quinoa dyrket på Lolland. Få paranødder, cashewnødder, hasselnødder og mandler. Køb Hidcote Blue og Rosa Rugosa fra København Kombucha. Få gin og aquavit fra Copenhagen Distillery. Få fisk fra FANGST på dåse – alt fra blåmuslinger til laks og brislinger røget med lyng og kamille. Få æblecidereddike og fadlagret blommeeddike fra Nordhavn Eddikebryggeri. Få havtornmarmelade og havtornsaft fra HØSTET på Bornholm. Køb grøntsags-, hønse- og kalvefond fra Reduced. Få nordisk kimchi, veganske frys-selv-is og vildgæret dansk cider. Få nye danske kartofler, squash, spinat, palmekål og porrer. Få æg, frisk oregano, estragon, salvie og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses online hos Økoskabet – www.okoskabet.dk
  • Værdibeviset kan anvendes fra 19. august til og med den 21. november 2021
  • Du shopper online og afhenter efterfølgende dine varer i et økoskab efter dit valg
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Økoskabet
+ ABOUT

De udfordrer den traditionelle supermarkedsmodel, og de giver små og mellemstore producenter det rampelys, som de så fortjent kæmper for at få. Idéen har været mange år undervejs, og siden 2019 har de testet den af på deres egen gård i Dragør. Nu er Økoskabet så endelig klar til at gå all-in. De første otte skabe er sat op, og over den kommende tid vil du ikke kunne undgå at se dem over alt i byen.

Hos Økoskabet værner de om miljøet, og de giver lokale landmænd, fødevare- og drikkeproducenter mulighed for at drive økonomisk sund forretning. De har bygget konceptet op omkring kvalitet, økologi og bæredygtighed. De bruger eldrevne biler. Økoskabene er nedkølede og lavet af bæredygtigt træ – og selvom hvert skab fylder en hel parkeringsbås, så bruger det ikke mere strøm end et privat køleskab.

+ WHERE

Frederiksberg Centret
Falkoner Allé 21
2000 Frederiksberg

Østen for Humlen
Vesterfælledvej 66
1750 København V

Carlsberg Byen
Bag Elefanterne 6
1770 København V

Carlsberg Byen
Franciska Clausens Plads
1799 København V

Nørrebro Bycenter
Lygten 2L
2400 København NV

Sluseholmen 3
2450 København SV

Fælledvej 120
2791 Dragør